Home > Lifestyle > Iuliana Tudor, probleme mari de sanatate: “Nu mancam nimic toata ziua, fumam foarte mult”

Iuliana Tudor, probleme mari de sanatate: “Nu mancam nimic toata ziua, fumam foarte mult”

Una dintre cele mai respectate prezentatoare TV din Romania, Iuliana Tudor, a marturisit ca a avut mari probleme de sanatate din cauza stresului de la serviciu, mai ales ca de multe ori a fost nevoita sa faca sacrificii foarte mari pentru job.

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O data in viata”, a dezvaluit intr-un interviu faptul ca a avut mult de tras din cauza serviciului.

“Am transmis 5 ore, la minus 14 grade, in rochie de tafta si nu am simtit frigul. Apoi organismul se relaxeaza si pur si simplu intepenesti. Imi ia o zi sa imi revin si sa ma odihnesc, dupa o astfel de emisie in direct. E un consum urias (…) Nu mancam nimic toata ziua, nu beam destul apa, fumam un pachet pe zi toate astea m-au destabilizat.

Mi-am dat seama ca nu sunt foarte rezistenta si ca am pus prea multa presiune pe mine ani de zile. M-am speriat putin si pentru prima data , am invatat sa-mi ascult trupul. Acum am grija sa-mi acord macar 10 minute pentru masa de pranz, 2 litri de apa pe zi, care nu trebuie sa-mi lipseasca, si obligatoriu 7-8 ore de somn. Stiu exact cum sa ma mentin in echilibru si cum sa-mi pregatesc organismul pentru efort”, a spus Iuliana.

Articole asemanatoare
Cinci moduri de a te simți mai aproape de natură – chiar dacă locuiești în oraș
natură
Activitatea săptămânală care îmbunătățește sănătatea și starea de bine a organismului
facebook
Doar jumătate din articolele despre sănătate de pe Facebook sunt adevărate
Foarte bogată în grăsimi, extrem de populară și totuși, care e problema cu dieta keto

Comenteaza acest articol

Iuliana Tudor, probleme mari de sanatate: “Nu mancam nimic toata ziua, fumam foarte mult”

by   1 min
0