Home > What's hot > IURIE DARIE – pe ultimul drum /Gestul disperat facut de ANCA PANDREA

IURIE DARIE – pe ultimul drum /Gestul disperat facut de ANCA PANDREA

Actorul Iurie Darie a fost inmormantat, cu onoruri militare, la Cimitirul Sfanta Vineri din Capitala. La slujba oficiata de cinci preoti, in fata capelei cimitirului au fost prezente aproximativ 500 de persoane.

Printre cei care au dorit sa-si ia un ultim ramas bun de la Iurie Darie s-au numarat Sergiu Nicolaescu, Ion Dichiseanu, Florin Piersic, Rodica Popescu Bitanescu, Monica Ghiuta, Daniela Nane, Marian Ralea, George Ivascu, Alice Barb, Sebastian Papaiani, Victor Yila, Magda Catone, Costin Marculescu. La finalul slujbei, Anca Pandrea si-a luat la revedere de la Iurie Darie, spunand doar ca-l iubeste, iar Sergiu Nicolaescu a spus: ‘La revedere, bunul meu prieten, nicio o grija, nu esti singur’. Regimentul 30 gardă ‘Mihai Viteazul’ a tras trei salve in timpul inmormantarii lui Iurie Darie.

Anterior, cei prezenti la Teatrul de Comedie din Capitala, acolo unde fusese depus trupul neinsufletit al lui Iurie Darie, au ramas inmarmuriti in fata unei scene socante.Anca Pandrea, disperata de pierderea barbatului iubit, plangea incontinuu si se vaita, rugandu-l pe Iura sa o ia cu el in Ceruri. La un moment dat, partenera de viata a actorului care a decedat dupa o lunga suferinta a facut un gest socant care a oripilat pe toata lumea!

Conform www.kanald.ro, Anca Pandrea a inceput sa se raneasca singura. Si-a bagat degetele in gura si si-a provocat sangerarea gingiei, dupa care, si-a pus mainile pline de sange pe buzele lui Iurie Darie.

IURIE DARIE (1929-2012) – Odihneasca-se in pace!


1 Response

  1. danezu

    Intradevar am mai pierdut o stea a filmului romanesc a fost un actor cu o mare valoare artistica avea sarm eleganta ..avea tot ceia ce trebuie sa aive un ADEVARAT ACTOR.CONDOLEANTE FAMILIEI.Am fost un fan al filmelor sale..si voi ramane

Comenteaza acest articol

IURIE DARIE – pe ultimul drum /Gestul disperat facut de ANCA PANDREA

by   1 min
1