Tabu
LIFESTYLESlider

Ivanka şi Melania Trump, într-un top al celor mai sexy 100 de femei din lume

Este un top care i-a surprins chiar şi pe cititorii publicaţiei. Anul acesta, revista Maxim le-a inclus în Top 100 cea mai sexy femeie din lume şi pe Melania și Ivanka Trump din motive care țin mai puțin de frumusețea fizică.

Soţia preşedintelui american a devenit a doua primă doamnă a Statelor Unite care a fost inclusă în topul celor mai sexy 100 femei din lume, alcătuit anual de revista Maxim. În 2009, Michelle Obama a ocupat  a 93-a poziţie în acest clasament, devenind un simbol de eleganţă la Casa Albă.

Editorii revistei Maxim au explicat că au alcătuit topul având la bază mișcarea #metoo. De asemenea, s-a ținut cont mai puțin de aspectul fizic și frumusețe și s-a pus accent pe activitățile social-filantropice – Ivanka Trump echilibrează activitățile antreprenoriale și responsabilitățile oficiale de la Casa Albă, iar Melania Trump a lansat luna trecută campania #BeBest pentru copii defavorizați.

„Nu este vorba doar despre niște fețe frumoase. Femeile care ne inspiră sunt multifuncționale, antreprenori și își asumă riscuri. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să celebrăm femeile inteligente și puternice care depășesc granițele”, scrie revista. Melania și Ivanka Trump fac parte din categoria „powerplayer (luptătoare puternice)”.

Atât Ivanka, cât și Melania sunt plasate lângă alte femei cu cariere în activismul social și politic: Amal Clooney, Meghan Markle, Demi Lovato și Kim Kardashian West.

 

ARTICOLE SIMILARE

Nimeni nu i-a dat nicio speranta! La final juratii au avut reactia asta FABULOASA

Sepia, de la cerneală de scris la colorant alimentar și filtru pentru poze vintage

Ciocîrlan

Mihaela Rădulescu, despre MASTURBAREA LA FEMEILE singure

Se dă startul programelor Student Invest și Family Start! Câți bani se pot obține

Andreea Damian

Ducesa Kate Middleton, însărcinată cu al patrulea bebeluș?

Andreea Damian

Cum afectează durerile menstruale productivitatea femeii la locul de muncă

Andreea Damian

Scrie un comentariu