Tabu
LIFESTYLE Slider

Ivanka şi Melania Trump, într-un top al celor mai sexy 100 de femei din lume

melania trump

Este un top care i-a surprins chiar şi pe cititorii publicaţiei. Anul acesta, revista Maxim le-a inclus în Top 100 cea mai sexy femeie din lume şi pe Melania și Ivanka Trump din motive care țin mai puțin de frumusețea fizică.

Soţia preşedintelui american a devenit a doua primă doamnă a Statelor Unite care a fost inclusă în topul celor mai sexy 100 femei din lume, alcătuit anual de revista Maxim. În 2009, Michelle Obama a ocupat  a 93-a poziţie în acest clasament, devenind un simbol de eleganţă la Casa Albă.

Editorii revistei Maxim au explicat că au alcătuit topul având la bază mișcarea #metoo. De asemenea, s-a ținut cont mai puțin de aspectul fizic și frumusețe și s-a pus accent pe activitățile social-filantropice – Ivanka Trump echilibrează activitățile antreprenoriale și responsabilitățile oficiale de la Casa Albă, iar Melania Trump a lansat luna trecută campania #BeBest pentru copii defavorizați.

„Nu este vorba doar despre niște fețe frumoase. Femeile care ne inspiră sunt multifuncționale, antreprenori și își asumă riscuri. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să celebrăm femeile inteligente și puternice care depășesc granițele”, scrie revista. Melania și Ivanka Trump fac parte din categoria „powerplayer (luptătoare puternice)”.

Atât Ivanka, cât și Melania sunt plasate lângă alte femei cu cariere în activismul social și politic: Amal Clooney, Meghan Markle, Demi Lovato și Kim Kardashian West.

 

ARTICOLE SIMILARE

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a ajuns „după gratii”

Andreea Damian

Dieta cu broccoli pentru fumatori

realitatea

Social media nu îi face nefericiți pe tineri. Studiul care demontează tot ce se știa până acum

Andreea Damian

A MURIT una din vedetele postului History Channel

Masa de Paşte, mai periculoasă decât cea de Crăciun. Câteva sfaturi de la nutriționiști

Andreea Damian

Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune

Andreea Damian

Scrie un comentariu