Tabu
Image default
CULTURESlider

J. K. Simmons: “Un rol negativ interesant este intotdeauna distractiv.”

J.K. Simmons a castigat premiul Oscar pentru Cel mai bun rol principal pentru interpretarea dinamica a nemilosului instructor de jazz, Fletcher, in WHIPLASH.

Cunoscut pentru rolul jucat in trilogia SPIDER-MAN, el este un colaborator frecvent al regizorului Jason Reitman. A jucat in filmul lui Reitman, JUNO, cat si in THANK YOU FOR SMOKING si filmul nominalizat la Oscar UP IN THE AIR, dar si multe altele.

Castigatorul premiului Oscar, J.K. Simmons, este vocea personajului negativ supranatural Kai in KUNG FU PANDA 3. Acesta a acordat un interviu la studiourile DreamWorks Animation din Glendale, California de Sud.

I: Ce te-a atras la KUNG FU PANDA 3?
R: Sunt un fan al intregii francize si cand m au intrebat daca vreau sa joc acest rol, prima mea intrebare a fost “este facut de aceeasi echipa de creatie?”. Este, intr-adevar, vorba despre aceeasi echipa de creatie, asa ca am fost foarte bucuros sa ma alatur lor.

I: De ce crezi ca este personajul lui Jack Black, Po, atat de popular in toata lumea?
R: Po are o mare combinatie de calitati: este inocent, foarte copilaros si foarte dulce, dar pe parcursul acestor povesti el continua sa-si gaseasca forta interioara si sa devina Razboinicul Dragon. Cred ca ceea ce este atragator este improbabilitatea lui Po, ursul panda, de a fi un maestru kung fu, Marele Artist Martial!

I: Ce tip de raufacator este Kai?
R: Kai vine din lumea spiritelor si este o creatura ca un iac, o bestie. Este un rol amuzant. Imi place la el faptul ca este mai mult decat un raufacator (este amuzant si vulnerabil). Povestea lui Kai este ca el si Oogway (voce Randall Duk Kim) erau frati de arme in urma cu multi, multi ani. Justificarea pentru lucrurile pe care Kai le face acum este ca el simte ca a fost tradat de cel mai bun prieten al lui.

J-K-Simmons-Un-rol-negativ-interesant-este-intotdeauna-distractiv1I: Cat de placut este sa joci roluri negative? Ai avut parte de cateva…
R: Cred ca de cateva ori in ultimul timp rolurile importante pe care le-am avut au fost mai mult negative, dar in majoritatea timpului joc roluri pozitive. Este adevarat insa ca un rol negativ interesant este intotdeauna distractiv. Imi place sa fie scris bine, chiar daca este vorba despre un film de familie sau un film ca WHIPLASH.

I: Poti discuta despre experienta de lucru cu regizorii filmului?
R: Alessandro si Jen sunt pe aceeasi lungime de unda tot timpul. Desigur, este vorba despre animatie si ei isi pot opri microfoanele si nu aud mereu tot ceea ce spun (rade). Asa ca poate de fapt se certau in tot acest timp si eu nu am stiut. Dar eu nu cred! Au fost minunati.

I: Cum ai ajuns la actorie?
R: Cand am inceput facultatea am facut teatru muzical. M-am indragostit de a fi pe scena si a spune povesti, de a face piese de teatru si spectacole muzicale. Am facut asta timp de aproape 20 de ani pana am inceput sa fiu actor pe ecrane.

Senzationalul si amuzantul film de familie Produs de DreamWorks Animation a fost regizat de Jennifer Yuh Nelson si Alessandro Carloni iar din distributie mai fac parte si alte nume cunoscute precum Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, Dustin Hoffman si Kate Hudson.

Este, asadar, un film pentru toate varstele care cu siguranta nu trebuie ratat.

 

ARTICOLE SIMILARE

Angajații Google – marș de protest din cauza comportamentului companiei față de femei

realitatea

Asos promite să interzică mohairul, cașmirul și mătasea începând cu anul 2019

realitatea

Premieră la Teatrelli ⎢Maria de Buenos Aires

Ciocîrlan

Două vedete, concediate de casa de discuri pentru că și-au făcut publică relația lor

Andreea Damian

Cu un raport al veniturilor mai mare decât cel prevăzut, Disney atacă Netflix

realitatea

Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

realitatea

Scrie un comentariu