Home > Agenda > Jack Sparrow va fi înlocuit de o femeie în Pirații din Caraibe

Jack Sparrow va fi înlocuit de o femeie în Pirații din Caraibe

Jack Sparrow (Johnny Depp) va părăsi corabia pentru a face loc unei femei. În locul celebrului căpitan din Pirații din Caraibe va veni Redd, o pirată interpretată de o actriță al cărei nume nu a fost încă anunțat oficial. Studiourile Disney încearcă să relanseze franciza, dar fără Johnny Depp. Așadar, actorul de 55 de ani nu va mai da viață personajului care i-a adus celebritatea la nivel mondial.

Motivele se cunosc deja, aparent. Studiourile Disney au decis să încheie colaborarea de 15 ani cu Johnny Depp pentru Piraţii din Caraibe din cauza numeroaselor drame din viaţa personală care i-au şifonat imaginea publică.  Acuzaţiile de violenţă domestică formulate de fosta sa soţie, actriţa şi modelul Amber Heard, dependenţa de droguri şi alcool şi disputa legală cu foştii săi manageri financiari sunt doar câteva dintre problemele cu care s-a confruntat actorul în ultima perioadă.

Potrivit zvonurilor lansate de hnentertainment.co, protagonistul celui de-al șaselea film va fi o femeie. Personajul Redd, căci așa se numește, e deja atracția Parcului Disneyland începând din luna iunie a acestui an.

Pirata Redd din Parcul Disneyland (SUA)

Portalul subliniază faptul că se lucrează la scenariu, iar scenariștii se pot răzgândi cu privire la protagonist… sau protagonistă. Dar pare logică decizia lor. Să privim puțin spre Captain Marvel (cu actrița Brie Larson), Maleficent II (unde o vom revedea pe Angelina Jolie) sau The Black Widow (cu Scarlett Johansson), unde găsim numai femei în rolurile principale.

Potrivit unor surse, aceasta pare decizia corectă, deoarece imaginea lui Jack Sparrow a devenit de mai mult timp plictisitoare pentru public. Drept dovadă, cel mai recent film, „Dead Men Tell No Tales“, a avut cele mai mici încasări din istoria seriei.

Ei bine, cei de la Disney au avut întâlniri cu scenariştii seriei Deadpool – Rhett Reeves and Paul Wernick – pentru a discuta de o reinventare a francizei „Piraţii din Caraibe”, după ce primele cinci filme au generat încasări totale de 4,5 miliarde de dolari.

Site-ul hnentertainment.co oferă rolul Redd actriței Daisy Ridley (26 de ani), cunoscută pentru rolul Rey în filmul Războiul stelelor – Episodul VII: Trezirea Forței din 2015.

În cel de-al șaselea film al seriei i-am putea vedea din nou pe Orlando Bloom și Keira Knightley, însă și „soarta” lor se află în mâinile producătorilor.

 

Articole asemanatoare
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
craig mazin
Craig Mazin, creatorul miniseriei Cernobîl, mai dă o șansă seriei Piraţii din Caraibe, dar fără Johnny Depp
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală
Johnny Depp
Reclamă cu Johnny Depp eliminată de Dior, în urma protestelor comunităţii amerindiene

1 Response

Comenteaza acest articol

Jack Sparrow va fi înlocuit de o femeie în Pirații din Caraibe

by Andreea Damian   1 min
1