Home > Slider > Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith are o emisiune online, numită „Red Table Talk”, și i-ar plăcea ca într-o zi să o aibă ca invitată pe Meghan Markle.

Actrița, în vârstă de 47 de ani, găzduiește emisiunea pe Facebook Watch împreună cu fiica sa, Willow și mama ei, Adrienne Banfield-Norris. Jadei i-ar plăcea să stea la discuții cu ducesa de Sussex, potrivit contactmusic.ro.

„Red Table este pentru toată lumea, dar la un moment dat, dacă asta are sens, chiar dacă personal nu cer niciodată… dar aș vrea s-o am pe Meghan Markle în emisiune”, a spus soția lui Will Smith pentru BANG Showbiz. „Poate că va veni un moment când ea (n.r. Meghan Markle) va să vină, poate nu va veni, știi (…) poate va avea o poveste pe care vrea să o spună într-o zi”.

Jada Pinkett Smith a insistat că „Red Table Talk” este mai degrabă despre „storytelling” decât un talk-show tradițional.

„Red Table Talk” revine în septembrie, exclusiv pe Facebook Watch, cu noi episoade.

Jada Pinkett Smith a devenit celebră după rolul din trilogia „Matrix”. S-a căsătorit cu Will Smith în 1997 și au împreună doi copii: un fiu, Jaden, născut în 1998, şi o fiică, Willow, născută în 2000.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle și-a lansat colecția de haine
Meghan Markle
Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină
meghan markle
Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

by Andreea Damian   1 min
1