Home > Slider > Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith are o emisiune online, numită „Red Table Talk”, și i-ar plăcea ca într-o zi să o aibă ca invitată pe Meghan Markle.

Actrița, în vârstă de 47 de ani, găzduiește emisiunea pe Facebook Watch împreună cu fiica sa, Willow și mama ei, Adrienne Banfield-Norris. Jadei i-ar plăcea să stea la discuții cu ducesa de Sussex, potrivit contactmusic.ro.

„Red Table este pentru toată lumea, dar la un moment dat, dacă asta are sens, chiar dacă personal nu cer niciodată… dar aș vrea s-o am pe Meghan Markle în emisiune”, a spus soția lui Will Smith pentru BANG Showbiz. „Poate că va veni un moment când ea (n.r. Meghan Markle) va să vină, poate nu va veni, știi (…) poate va avea o poveste pe care vrea să o spună într-o zi”.

Jada Pinkett Smith a insistat că „Red Table Talk” este mai degrabă despre „storytelling” decât un talk-show tradițional.

„Red Table Talk” revine în septembrie, exclusiv pe Facebook Watch, cu noi episoade.

Jada Pinkett Smith a devenit celebră după rolul din trilogia „Matrix”. S-a căsătorit cu Will Smith în 1997 și au împreună doi copii: un fiu, Jaden, născut în 1998, şi o fiică, Willow, născută în 2000.

Articole asemanatoare
harry
O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie
regina
Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a înregistrat un record fantastic
regina
Regina Elisabeta i-a chemat pe Harry și pe Meghan înapoi în Anglia. Răspunsul neașteptat al ducilor

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

by Andreea Damian   1 min
1