Tabu
PEOPLESlider

Jada Pinkett Smith o vrea pe Meghan Markle în emisiunea sa

Jada Pinkett Smith are o emisiune online, numită „Red Table Talk”, și i-ar plăcea ca într-o zi să o aibă ca invitată pe Meghan Markle.

Actrița, în vârstă de 47 de ani, găzduiește emisiunea pe Facebook Watch împreună cu fiica sa, Willow și mama ei, Adrienne Banfield-Norris. Jadei i-ar plăcea să stea la discuții cu ducesa de Sussex, potrivit contactmusic.ro.

„Red Table este pentru toată lumea, dar la un moment dat, dacă asta are sens, chiar dacă personal nu cer niciodată… dar aș vrea s-o am pe Meghan Markle în emisiune”, a spus soția lui Will Smith pentru BANG Showbiz. „Poate că va veni un moment când ea (n.r. Meghan Markle) va să vină, poate nu va veni, știi (…) poate va avea o poveste pe care vrea să o spună într-o zi”.

Jada Pinkett Smith a insistat că „Red Table Talk” este mai degrabă despre „storytelling” decât un talk-show tradițional.

„Red Table Talk” revine în septembrie, exclusiv pe Facebook Watch, cu noi episoade.

Jada Pinkett Smith a devenit celebră după rolul din trilogia „Matrix”. S-a căsătorit cu Will Smith în 1997 și au împreună doi copii: un fiu, Jaden, născut în 1998, şi o fiică, Willow, născută în 2000.

ARTICOLE SIMILARE

Bradley Cooper a lăsat-o însărcinată pe Lady Gaga

Andreea Damian

Conferință online ⎢ Dansul între Artă și Știință

Ciocîrlan

Cum arată Roxana Blagu, ex Trident, însărcinată în ultimul trimestru

Tabu Tabu

Selly și iubita lui, experiențe incredibile în Dubai

Tabu Tabu

Ce a transmis Flavia Mihășan, după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl copiilor săi

Andreea Damian

Prima pereche de adidași a lui Kanye West, estimată la o sumă colosală

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu