Tabu
LIFE & LOVEPEOPLESlider

Jane Fonda deține secretul unei vieți sexuale perfecte

Jane Fonda are 80 de ani, dar i-au trebuit peste 60 de ani să învețe ce e dragostea. Cu ocazia premierei noului său film – Book Club – vedeta a dezvăluit secretul unei vieți în doi perfectă.

„Dragostea și sexul sunt două lucruri total diferite (…) Poți face sex fără iubire și poți să ai parte de dragoste și fără sex”, este de părere actrița care a ales abstinenţa sexuală după cele trei mariaje. “Nu mai vreau să ies cu niciun bărbat. Am făcut asta până în urmă cu câţiva ani. Am 80 de ani. Am închis acolo jos”, mărturisea Jane Fonda în primăvară, pentru publicaţia Extra.

Vedeta este singură dar extrem de fericită. De aceea a vorbit fără perdea despre viața ei sexuală și a oferit câteva sfaturi prețioase despre conviețuirea perfectă. Aceasta a sugerat că cel mai important lucru pe care îl putem căuta într-un partener este „bunătatea”, o calitate pe care a învățat s-o caute la bărbați de-abia în urmă cu aproape un deceniu.

Deși trăiește viața la maximum, Jane Fonda a dezvăluit cu sinceritate că nu mai are nevoie de sex. Cu toate aceastea, actrița datorează „30% din felul în care arată genelor ei și 30% sexului bun”, potrivit Daily Mail.

De-a lungul anilor, Jane Fonda a fost căsătorită cu Roger Vadim (1965-1973), cu  Tom Hayden (1973-1990) şi Ted Turner (1991-2001). Actriţa are trei copii, Mary Luana Williams în vârstă de 50 de ani cu Randy Williams, Vanessa Vadim în vârstă de 49 de ani cu primul ei soţ Roger şi Troy Garity în vârstă de 44 de ani cu cel de-al doilea soţ, Tom.

ARTICOLE SIMILARE

Ce au în comun Regina Elisabeta a II-a și actrița Marilyn Monroe

Andreea Damian

Cum a devenit Bella Hadid noua icoană a modei

Andreea Damian

Preparatul delicios care o ajută pe Laura Cosoi să se refacă după naștere

Andreea Damian

Endometrioza ar putea fi detectată în curând printr-un simplu test de salivă

Andreea Damian

Cadouri Bestseller de mărțișor pentru femeile speciale din viata ta

Tabu Tabu

Sore a câștigat primele ei competiții sportive

Tabu Tabu

Scrie un comentariu