Tabu
Image default
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Jane Fonda deține secretul unei vieți sexuale perfecte

Jane Fonda are 80 de ani, dar i-au trebuit peste 60 de ani să învețe ce e dragostea. Cu ocazia premierei noului său film – Book Club – vedeta a dezvăluit secretul unei vieți în doi perfectă.

„Dragostea și sexul sunt două lucruri total diferite (…) Poți face sex fără iubire și poți să ai parte de dragoste și fără sex”, este de părere actrița care a ales abstinenţa sexuală după cele trei mariaje. “Nu mai vreau să ies cu niciun bărbat. Am făcut asta până în urmă cu câţiva ani. Am 80 de ani. Am închis acolo jos”, mărturisea Jane Fonda în primăvară, pentru publicaţia Extra.

Vedeta este singură dar extrem de fericită. De aceea a vorbit fără perdea despre viața ei sexuală și a oferit câteva sfaturi prețioase despre conviețuirea perfectă. Aceasta a sugerat că cel mai important lucru pe care îl putem căuta într-un partener este „bunătatea”, o calitate pe care a învățat s-o caute la bărbați de-abia în urmă cu aproape un deceniu.

Deși trăiește viața la maximum, Jane Fonda a dezvăluit cu sinceritate că nu mai are nevoie de sex. Cu toate aceastea, actrița datorează „30% din felul în care arată genelor ei și 30% sexului bun”, potrivit Daily Mail.

De-a lungul anilor, Jane Fonda a fost căsătorită cu Roger Vadim (1965-1973), cu  Tom Hayden (1973-1990) şi Ted Turner (1991-2001). Actriţa are trei copii, Mary Luana Williams în vârstă de 50 de ani cu Randy Williams, Vanessa Vadim în vârstă de 49 de ani cu primul ei soţ Roger şi Troy Garity în vârstă de 44 de ani cu cel de-al doilea soţ, Tom.

ARTICOLE SIMILARE

14 modele de case diferite care se găsesc în țările din întreaga lume (Partea I)

realitatea

Celine Dion radiază la 52 de ani! Cum arată fără machiaj

Andreea Damian

Emilia Clarke și-a tăiat părul și a adoptat o tunsoare pixie, inspirată de la Gwyneth Paltrow

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow vinde pe Internet suplimente periculoase pentru gravide

Andreea Damian

Cât timp ne protejează anticorpii de noul coronavirus

Andreea Damian

Cum să preîntâmpini apariția firelor albe. Sfaturi prețioase oferite de Andreea Ibacka

Andreea Damian

Scrie un comentariu