Home > Sex-Relatii > Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”

Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”

Jane Fonda

Jane Fonda crede că este important ca actorii mai în vârstă să aibă o viață sexuală. Dar vedeta de 81 de ani a remarcat că societății nu îi place ca oamenii cu „riduri” să vorbească despre sex. A adăugat apoi că nici copiilor nu le place să se gândească la faptul că părinții lor fac sex. „Cea mai mare categorie de oameni în lumea asta e alcătuită din femei în vârstă, și multe dintre ele fac sex din plăcere”, a mărturisit ea.

Actrița a vorbit despre sex fără perdea în cadrul unui interviu pentru Hollywood Reporter alături de Tiffany Haddish, Maya Rudolph, Regina Hall, Alex Borstein, Natasha Lyonne și Phoebe Waller-Bridge.

În trecut, diva octogenară a fost dependentă de sex și a făcut orgii cu politicieni, oameni de artă şi actori hollywoodieni. Dar doar pentru că soţul ei, Roger Vadim, i-a cerut asta. Cu toate acestea, Jane Fonda mărturisește cu mâna pe inimă că a renunțat pentru totdeauna la sex. „Nu cred că mă voi mai dezbrăca vreodată”, a declarat ea.

Anul trecut, Jane era de părere că sexul nu trebuie abandonat niciodată și că relațiile amoroase sunt mai bune la bătrânețe, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. „Pentru femei este mai bun fiindcă ne înțelegem corpul mai bine. Știm ceea ce ne trebuie și ce ne place și ne este mai puțin frică să cerem. De asemenea, e mai bine și pentru că bărbații au tendința de a o lăsa mai moale pe măsură ce îmbătrânesc. Lent este cuvântul potrivit, dar în cele din urmă se prind și ei sau sunt obligați să înțeleagă cum stă treaba”, a mărturisit atunci actrița.

Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori – în perioada 1965-1973 cu scenaristul și producătorul de film Roger Vadim; în perioada 1973-1990 cu politicianul și activistul Tom Hayden; în perioada 1991-2001 cu mogulul Robert Edward Turner III. Din 2009 și până în 2017, Fonda a avut o relație cu producătorul muzical Richard Perry. Are trei copii, din care unul dintre ei este adoptat.

Articole asemanatoare
indonezia
Țara unde milioane de oameni riscă închisoare pentru sex în afara căsătoriei
Facebook
Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară
Un stop cardiac în timpul unei relații sexuale poate fi considerat accident de muncă. În Franța
Roboții sexuali cu „erori de codificare” predispuși „să stranguleze oamenii”

Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”

by Andreea Damian   1 min
2