Tabu
PEOPLESliderWhat's hot

Jane Seymour a pozat pentru a treia oară în Playboy la 67 de ani. FOTO

Jane Seymour impresionează de fiecare dată prin aparițiile sale. Actrița binecunoscută din serialul de succes ”Dr. Quinn” a pozat în revista pentru adulți Playboy la 67 de ani.

De o frumusețe răpitoare, Seymour a răspuns pozitiv provocării lansate și a acceptat să renunțe la haine în numele artei. Jane s-a lăsat fotografiată în lenjerie intimă cu umerii și picioarele dezgolite. E drept, are peste lenjerie o jachetă, dar aceasta alunecă seducător în câteva dintre fotografii.

„Sunt încântată să împărtăşesc, în sfârşit, vestea asta cu voi! Am fost fotografiată şi intervievată de curând de Playboy, la mine acasă. Am vorbit despre carieră, familie, cum să te simţi mai bine ca oricând la 67 de ani şi multe altele”, a anunţat artista pe conturile ei de socializare.

Jane Seymour a mai pozat pentru publicația dedicată bărbaților de două ori: în 1973 (când a făcut furori în filmul ”Live And Let Die”, din seria James Bond, și în 1987. Nu se aștepta, însă, să primească o asemenea propunere la 67 de ani.

 

S-a făcut remarcată în serialul ”Dr. Quinn”

Născută pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia, Jane Seymour a devenit fata Bond în 1973, în filmul “Pe cine nu laşi să moară” (Live and Let Die), unde joacă alături de Roger Moore, apoi este distribuită în serialul “The Odine Line” (1973) şi, în acelaşi an, apare în seria “Frankenstein: The True Story”. În 1982, câştigă un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune “La est de Eden”, iar în 1988 este recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din “Onassis: The Richest man in the World”. În acelaşi an este nominalizată la premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din “War and Remembrance”.

Între 1993 şi 2001 joacă în serialul de succes “Dr.Quinn”, unde interpretează o femeie-doctor din secolul al XIX-lea, alături de actorul Joe Lando, fiind nominalizată la premiile Emmy şi Globurile de Aur. În 1996 câştigă Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune cu rolul din “Dr. Quinn”

A fost căsătorită de patru ori

A fost căsătorită de patru ori: din 1971 până în 1973 cu Michael Attenborough, fiul regizorului şi producătorului Richard Attenborough, din 1977 până în 1978 cu Geoffrey Planer, din 1981 până în 1992 cu David Flynn, cu care are doi copii, şi cu James Keach, din 1993 până în 2015, cu care are doi gemeni.

 

ARTICOLE SIMILARE

Sfaturi de coafură și machiaj pentru poza din buletin

Andreea Damian

Dezvăluiri incendiare! Nunta secretă a lui Meghan și Harry nu a avut loc niciodată

Andreea Damian

Sex de 100 ori pe saptamana! Noua teorie a placerii

Mesajul emoționant al Eugeniei Șerban după ce și-a spus suferința ascunsă

Tabu Tabu

Peter Philips – Drumul scurt de la Chanel la Dior

Formaţia Guns N’ Roses va concerta la București în formația clasică

Andreea Damian

Scrie un comentariu