Tabu
Image default
lifestyle

January Jones isi mananca propria placenta

January Jones, actrita din serialul “Mad Men”, s-a intors la lucru la scurt timp dupa ce l-a nascut pe fiul sau, Xander, in septembrie. “Cred ca m-am intors pe platou la sase sau sapte saptamani dupa nastere”, spune ea.

January Jones este insa hotarata sa stea alaturi de copilul ei, chiar si in timpul lucrului pe platouri. “Am obtinut ca bebelusul si bona lui sa aiba o camera a lor, unde eu pot sa vin si sa-l alaptez. A fost o binecuvantare ca nu a trebuit sa stam despartiti”.

Jones a marturisit pentru revista People ca cea mai mare provocare ca mama pe platourile de filmare este epuizarea. “A fost greu sa stau toata ziua la lucru, apoi sa merg acasa si sa nu dorm”. Secretul lui January pentru a-si mentine energia? “Mananc bine, iau vitamine si capsule cu planceta”. Dupa cum explica chiar actrita din “Mad Men”, placenta se dishidrateaza si se transforma in vitamine. “La inceput, am ezitat, dar noi suntem singurele mamifere care nu-si mananca propria placenta”.

January Jones ia capsule in fiecare zi de cand a nascut si de fiecare data cand se simte obosita sau deprimata. “Nu e nicio vrajitorie! Le recomand asta tuturor mamelor”.

ARTICOLE SIMILARE

Devlin – Runaway

realitatea

Femeile din viata lui Adrian Paunescu (FOTO)

Să vizionăm aceleași filme – Pangea Day

realitatea

Portrete vii de Vlad Petri

realitatea

Bote a socat-o pe Bianca: “Te-am inselat! De multe ori m-am dus de plăcere, altă dată demonstrativ, dar numai cu femei frumoase”

TRAGEDIE pe Himalaya – un alpinist roman implicat

Scrie un comentariu