Home > What's hot > JAPONEZA violata si ucisa la Otopeni: SUSPECT arestat!

JAPONEZA violata si ucisa la Otopeni: SUSPECT arestat!

Polițiștii criminaliști care anchetează cazul studentei japoneze găsită moartă în pădurea Otopeni au reţinut un suspect. Surse din Poliţia Capitalei susţin că este vorba de un tânăr de 26 de ani din judeţul Ilfov. Acesta a fost reţinut, sâmbătă, ca principal suspect pentru asasinarea unei japoneze al cărei cadavru a fost găsit pe liziera unei păduri din localitatea Corbeanca, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Suspectul, V. Nicolae, urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, potrivit sursei citate. El a fost identificat în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR şi cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov. Din primele informaţii reiese că tânăra japoneză aterizase în România pe Aeroportul Internaţional Otopeni şi vroia să ajungă în Craiova unde urma să predea limba japoneză la o scoală.
În drumul său către Gara de Nord, a fost racolată de tânăr. Cadavrul japonezei, care era acoperit cu frunze, a fost găsit în cursul zilei de vineri, au declarat surse judiciare.

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, femeia era profesoară  şi urma să le predea unor copii din Craiova. Se pare că bărbatul de 26 de ani  reţinut de poliţişti ca principal suspecat, ar fi convins-o pe femeie să se urce  alături de el, într-un taxi. Ar fi coborât împreună la liziera unei păduri, unde  bărbatul ar fi violat-o şi ucis-o.

Suspectul a abordat-o încă de la ieşirea din aeroport pe victimă, a dus-o în  parcare, acolo unde s-a urcat împreună cu ea, într-un taxi. Femeia, care se  numeşte Yurika Masumo, a acceptat invitaţia bărbatului, un amănunt pe care  nimeni nu îl poate înţelege deocamdată.

Şoferul taxiului a fost audiat, dar până acum nu a fost reţinut de  poliţişti.


Comenteaza acest articol

JAPONEZA violata si ucisa la Otopeni: SUSPECT arestat!

by   1 min
0