Tabu
What's hot

Incredibil! JAPONEZA violata si ucisa de un recidivist, suspectat ca e CRIMINAL IN SERIE

Cu fiecare zi care se scurge de la uciderea japonezei Yurika  Masuno ies la iveală noi date. Principal suspect în două atacuri, Nicolae Vlad a  fost lăsat liber din lipsă de probe, iar cazul său nu a fost tratat ca o  prioritate pentru că nu au existat bani pentru ADN!

Pe când era doar un “banal” suspect în două cazuri de viol, tentativă de  viol, tâlhărie şi violare de domiciliu, Nicolae Vlad (26 de ani), cel care avea  să o siluiască şi să o ucidă pe Yurika, a fost reţinut pentru 24 de ore, dar, în  lipsa unor probe solide, a fost lăsat să plece acasă. I s-a interzis doar să nu  plece din Bucureşti!

În timp ce Vlad, un “combinator” care aducea clienţi străini taximetriştilor,  îşi făcea veacul liniştit pe Aeroportul Henri Coandă, probele sale biologice, ce  urmau să fie comparate cu cele ale victimelor, zăceau la Institutul Naţional de  Criminalistică al IGP, unde, din lipsă de fonduri, cazul a fost pus pe o lungă listă de aşteptare. “Acolo sunt zeci de mii de cazuri din toată ţara care sunt  pe o listă de aşteptare. Lipsa banilor pentru reactivi şi markeri a făcut ca  dosarul lui Vlad să nu fie o prioritate. Doar crimele sunt urgenţe”, ne-au  dezvăluit surse apropiate anchetei. Cu toate astea, una dinte femeile agresate de Vlad s-a oferit sa plateasca ea analizele, insa a fost refuzata!!!

În paralel, legiştii de la IML lucrau la  ADN-ul lui Vlad, dar până ca rezultatele să fie gata, acesta a violat-o şi a  ucis-o pe tânăra niponă Yurika.

Criminalul rămâne în arest

Asasinul japonezei le-a cerut, ieri, magistraţilor bucureşteni să fie judecat  în libertate, însă judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi de argumentele pe care  avocatul lui Nicolae Vlad le-a adus în sprijinul clientului său. Aşa se face că individul care acum mai bine de o săptămână a violat-o şi mai apoi a ucis-o pe  Yurika Masuno va rămâne în arest.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: Informaţie bulversantă! Japoneza violată şi ucisă, putea fi salvată! – Ştiri interne | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

JOJO – relatia incredibila cu PAUL IPATE!

Cum arată Jennifer Lopez, fără MEŞELE care îi fac O CLAIE în cap!

ZODIAC SEXUAL – cu cine te potrivesti amoros in functie de semnul astral

Dichiseanu, DECLARAŢII despre FOTOGRAFIILE NUD cu el!

Mihai Bendeac socheaza! Vezi ce marturisire intima a facut despre el si prietena sa!

Oana Roman, DECLARAŢIE INCREDIBILĂ: “Sunt ca o BALENĂ!” Vezi cât s-a ÎNGRĂŞAT în timpul sarcinii

Scrie un comentariu