Home > beauty > Japonezele îşi strică dantura ca să fie în trend

Japonezele îşi strică dantura ca să fie în trend

Dacă starurile de la Hollywood dau bani frumoşi pe servicii stomatologice pentru a avea o dantură perfectă, promovând un trend care acaparează tot globul, Japonia face diferenţa, promovând imperfecţiunea.

O dantură perfect dreaptă? Toţi ne dorim. Sau nu? Japonezii au lansat un nou trend, numit “yaeba” (dinte dublu). Femeile îşi plătesc stomatologul pentru a le modifica aspectul aproape drept al dinţilor, transformându-şi dantura într-una în care dinţi par îngrămădiţi, caninii sunt foarte ascuţiţi şi chiar se creează efectul de dinţi care depăşesc linia naturală a danturii. Bărbaţii din Japonia au o părere foarte bună în privinţa acestui trend şi chiar consideră că femeile sunt mult mai atrăgătoare.

Nu e ca în America, unde dantura perfect dreaptă este considerată frumoasă. În Japonia, dinţii strâmbi reprezintă frumosul, demonstrând că o femeie nu e perfectă şi într-un fel, bărbaţii o percep mai abordabilă.”, a declarat Michelle Pahn, o americană de origine vietnameză, stabilită în Los Angeles.

Ce părere ai despre “yeaba”? Ar putea să aibă succes în România?

Articole asemanatoare
De ce femeile japoneze sunt mereu fresh si in forma?
Dinți mai curați

2 Responses

  1. Pingback : Japonezele îşi strică dantura ca să fie în trend | Elodia

Comenteaza acest articol

Japonezele îşi strică dantura ca să fie în trend

by   1 min
2