Tabu
Image default
lifestyle

Jason Biggs a primit cadou de la nevastă o prostituată

Ca să evite monotonia, unele cupluri apelează la fel de fel de metode. Soţia actorului Jason Biggs a folosit o metodă curajoasă, altrusită sau poate disperată, a angajat o prostituată pentru aniversarea soţului ei. Potrivit Daily Mail, experienţa a fost pe larg relatată pe un blog “de specialitate”, afiliat Playboy.

Nina Ash, tot actriţă şi ea, a povestit pe larg cum a decurs acţiunea. La recomandarea unor prieteni, mai întâi a angajat o maseuză, care însă s-a limit la a-şi face meseria şi nu a căzut în plasă. A doua zi cuplul a mers la Las Vegas. Atunci când credeau că le-a surâs norocul, au descoperit că fata cu care aveau întâlnire nu corespundea fotografiei pe baza căreia o aleseseră şi ar fi acceptat chiar şi aşa, numai că starul din American Pie a putut scoate de la bancomat doar 300 de dolari, iar fata nu a acceptat un cec.

Abia a treia zi, după ce au plătit 600 de dolari, Jason s-a ales cu o fată cu care a făcut sex sub privirile soţiei. Nina a scris că experienţa a durat doar jumătate de oră şi au fost un pic dezamăgiţi. În ciuda acestui lucru, căsătoria de trei ani a celor doi a fost puternic revigorată, iar acum a intervenit ceva care parcă îi leagă şi mai mult.

ARTICOLE SIMILARE

O noua FLOAREA LEONIDA? Gimnasta (?) Laura Stan este “Lea Lexis”!

realitatea

«Catone abia aşteaptă ca Şerban Ionescu să moară!»

Trei nopți în Paris

realitatea

LAURA COSOI si SMILEY, explicatia despartirii / FOTO

FOTOGRAFIA care a şocat showbiz-ul

Arnold Schwarzengger se întoarce pe marile ecrane în “Terminator 5”

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu