Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Jason Momoa şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea

jason momoa

Actorul Jason Momoa, cunoscut pentru apariția din serialul-fenomen Urzeala tronurilor, şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea.

Interpretul lui Khal Drogo din serialul Urzeala tronurilor s-a filmat în timp ce și-a îndepărtat părul facial și a încărcat filmulețul pe YouTube. Înainte de a-și da jos barba, Momoa a mărturisit că cel mai recent a renunţat la barba sa în 2012, la scurt timp după ce a apărut în sezonul 1 din Urzeala Tronurilor.

Jason Momoa și-a ras barba cel mai recent în urmă cu 7 ani

Jason Momoa, în vârstă de 39 de ani, a recurs la acest gest pentru a atrage atenţia asupra efectului nociv al plasticului asupra Pământului. El a declarat că folosirea aluminiului poate ajuta la salvarea planetei şi şi-a promovat propria colecţie de apă minerală, îmbuteliată în doze făcute din acest material.

„Există doar un singur lucru care poate ajuta într-adevăr la salvarea planetei și acela este aluminiul”, a spus el, în timp ce dădea jos părul de pe față.

Actorul s-a făcut remarcat în Game of Thones/Urzeala tronurilor, Aquaman, Frontier. De asemenea, urmează să-l vedem într-un nou serial Apple, See.

Cu această ocazie, starul american și-a lansat o linie de apă îmbuteliată în doze de aluminiu, care va ajuta la curățarea planetei de deșeurile din plastic. „Aquaman încearcă să facă tot ce poate – pentru copiii mei, pentru copiii tăi, pentru lume”, a spus Momoa. „Curățați oceanele, curățați pământul”, ne îndeamnă actorul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Andreea Damian

Natalie Portman revine în seria Thor în rolul unei versiuni feminine a supereroului

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scriitorul exilat în literatură

realitatea

Supermarketurile din Thailanda și Vietnam au înlocuit ambalajul de plastic cu frunze de banane

Andreea Damian

Cleopatra Stratan vrea doar un singur bărbat în viața ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu