Home > Agenda > Jason Momoa şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea

Jason Momoa şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea

jason momoa

Actorul Jason Momoa, cunoscut pentru apariția din serialul-fenomen Urzeala tronurilor, şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea.

Interpretul lui Khal Drogo din serialul Urzeala tronurilor s-a filmat în timp ce și-a îndepărtat părul facial și a încărcat filmulețul pe YouTube. Înainte de a-și da jos barba, Momoa a mărturisit că cel mai recent a renunţat la barba sa în 2012, la scurt timp după ce a apărut în sezonul 1 din Urzeala Tronurilor.

Jason Momoa și-a ras barba cel mai recent în urmă cu 7 ani

Jason Momoa, în vârstă de 39 de ani, a recurs la acest gest pentru a atrage atenţia asupra efectului nociv al plasticului asupra Pământului. El a declarat că folosirea aluminiului poate ajuta la salvarea planetei şi şi-a promovat propria colecţie de apă minerală, îmbuteliată în doze făcute din acest material.

„Există doar un singur lucru care poate ajuta într-adevăr la salvarea planetei și acela este aluminiul”, a spus el, în timp ce dădea jos părul de pe față.

Actorul s-a făcut remarcat în Game of Thones/Urzeala tronurilor, Aquaman, Frontier. De asemenea, urmează să-l vedem într-un nou serial Apple, See.

Cu această ocazie, starul american și-a lansat o linie de apă îmbuteliată în doze de aluminiu, care va ajuta la curățarea planetei de deșeurile din plastic. „Aquaman încearcă să facă tot ce poate – pentru copiii mei, pentru copiii tăi, pentru lume”, a spus Momoa. „Curățați oceanele, curățați pământul”, ne îndeamnă actorul.

 

Articole asemanatoare
reciclare
Platforma Declic oferă gratuit kit-uri de reciclare. Cum îl obții
Marie Kondo e autoarea unui potop de donații de haine pe care nimeni nu le vrea
Oamenii de știință creează materiale care pot fi reciclate din nou și din nou – sfântul Graal al plasticului
Urzeala tronurilor
Veste fantastică pentru fanii Urzeala tronurilor. Însuși autorul George R. R. Martin a anunțat-o

Comenteaza acest articol

Jason Momoa şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea

by Andreea Damian   1 min
0