Home > Slider > Jay-Z, obligat de Beyonce să urmeze dieta ei strictă pentru a slăbi

Jay-Z, obligat de Beyonce să urmeze dieta ei strictă pentru a slăbi

jay-z

Jay-Z a mărturisit că a reușit să dea jos kilograme bune cu ajutorul unei diete stricte, aceeași pe care Beyonce a ținut-o pentru a fi în formă la Festivalul Coachella.

Solistul în vârstă de 48 de ani a slăbit 14 kilograme în numai două luni, potrivit celebuzz.com. Beyoncé s-a ocupat personal de regimul soțului ei. Ba mai mult, l-a obligat să facă bandă până la epuizare. Totul cu un scop: Jay-Z trebuia să fie în formă pentru turneul lor mondial „On the Run II Tour”.

În ce constă dieta strictă a cântăreței? Când vrea să slăbească, Beyonce adoptă un meniu vegan. Astfel, se ține departe de produse de origine animală precum carnea, laptele şi ouăle.

Cercetătorii au demonstrat că dieta vegană, care interzice toate produsele de origine animală între care carnea,  lactatele şi ouăle, este unul dintre cele mai eficiente regimuri pentru scăderea în greutate. Acesta a fost, de asemenea, legat de reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi diabetul, accidentul vascular cerebral, demența și bolile cardiovasculare.


Comenteaza acest articol

Jay-Z, obligat de Beyonce să urmeze dieta ei strictă pentru a slăbi

by Andreea Damian   1 min
0