Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Jazz pic – noua poziție favorită a influencerilor pe Instagram

Ai auzit de „Jazz Leg”? Găsim din ce în ce mai multe tendințe în ipostaze și compoziții care devin virale pe Instagram și câștigă tot mai mulți fani, iar în acest sezon „jazz pic” domină lumina reflectoarelor în modă! Această poziție alungește silueta și adaugă mai mult sens aspectului. Este ușor de făcut și perfectă pentru acel selfie clasic în oglindă.

Dacă ești o fană a lui Rosie Huntington-Whiteley, este posibil să fi observat deja această poziție, deoarece modelul preferă să posteze pe contul ei de Instagram fotografii cu ținute clasice de zi. Pentru a-i copia poziția, pur și simplu pune un picior în spate și lasă-ți toată greutatea pe el, păstrând piciorul din față drept și evidențiat.

Numele de „Jazz Legs” i-a fost dat de Who What Wear, această poziție putând schimba estetica imaginii. Este opțiunea perfectă pentru acele zile în care nu avem idei și dorim să facem o fotografie rapidă, dar de impact.

Vei arăta ciudat dacă adopți această poziție și în viața reală la întâlniri sau când stai cu prietenele tale, dar în fotografii îți face ca picioarele să pară foarte lungi.

O mulțime de influenceri și modele au folosit-o deja. Inspiră-te din imaginile de mai jos!

ARTICOLE SIMILARE

Tonciu: “Singura femeie din Romania care si-a facut trei operatii estetice si tot urata e!”

Secretul incredibil al lui Mircea Solcanu: TUMOARE PE CREIER!

Premiile Emmy 2021 | Serialele cu cele mai multe nominalizări

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu, despre MASTURBAREA LA FEMEILE singure

Cum a apărut mama Cleopatrei Stratan la nunta fiicei sale. Ținuta sa a stârnit multe comentarii

Andreea Damian

Premiile Grammy 2019, dominate de femei și artiști hip-hop

Andreea Damian

Scrie un comentariu