Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Jazz pic – noua poziție favorită a influencerilor pe Instagram

Ai auzit de „Jazz Leg”? Găsim din ce în ce mai multe tendințe în ipostaze și compoziții care devin virale pe Instagram și câștigă tot mai mulți fani, iar în acest sezon „jazz pic” domină lumina reflectoarelor în modă! Această poziție alungește silueta și adaugă mai mult sens aspectului. Este ușor de făcut și perfectă pentru acel selfie clasic în oglindă.

Dacă ești o fană a lui Rosie Huntington-Whiteley, este posibil să fi observat deja această poziție, deoarece modelul preferă să posteze pe contul ei de Instagram fotografii cu ținute clasice de zi. Pentru a-i copia poziția, pur și simplu pune un picior în spate și lasă-ți toată greutatea pe el, păstrând piciorul din față drept și evidențiat.

Numele de „Jazz Legs” i-a fost dat de Who What Wear, această poziție putând schimba estetica imaginii. Este opțiunea perfectă pentru acele zile în care nu avem idei și dorim să facem o fotografie rapidă, dar de impact.

Vei arăta ciudat dacă adopți această poziție și în viața reală la întâlniri sau când stai cu prietenele tale, dar în fotografii îți face ca picioarele să pară foarte lungi.

O mulțime de influenceri și modele au folosit-o deja. Inspiră-te din imaginile de mai jos!

ARTICOLE SIMILARE

Cum aerisești corect caloriferele ca să faci economie la încălzire

Andreea Damian

Cum să ai grijă de pielea și părul tău în lunile reci de toamnă

Andreea Damian

Sfatul medicului: Cum ne ferim de indigestie de Crăciun?

Cu Mahershala Ali în rol principal, True Detective 3 se anunță de colecție

Dora Constantinovici

Cum arata femeia cu care trebuia sa se insoare Andi Moisescu !

E OFICIAL! El este NOUL IUBIT al Andreei Mantea

Scrie un comentariu