Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna

Designerul Jean Paul Gaultier o admiră atât de mult pe Madonna, încât a cerut-o în căsătorie de 3 ori.

Cei doi s-au cunoscut în anii ‘80, când Madonna a ales să poarte una din creaţiile celebrului creator de modă la premiera fimului Desperately Seeking Susan. De atunci, colaborarea dintre cei doi a devenit din ce în ce mai strânsă, Madonna fiind o muză permanentă a designerului francez.

Într-un interviu acordat zilele trecute, Jean Paul Gaultier a dezvăluit că a fost „cam” îndrăgostit de Madonna pe tot parcursul colaborării profesionale. „Am întrebat-o de trei ori dacă vrea să se căsătorească cu mine”, a spus designerul francez în timpul emisiunii This Morning, care se identifică drept homosexual. Dar regina muzicii pop l-a refuzat de fiecare dată. „Ea a spus nu”, a spus dezamăgit Gaultier.

Din punct de vedere al stilului, nonconformismul lui Gaultier, se potrivea perfect cu provocatoarea Madonna. Francezul a colaborat cu artista americană pentru ţinutele de scenă pentru două dintre turneele ei, în 1990 şi 2006.

Vă amintiți probabil sutienul conic purtat de Madonna în turneul ei Blond Ambition din 1990. Gaultier l-a creat, de altfel și ținuta „ecvestră” din turneul Confessions (2006). Tot el este responsabil pentru corsetul ei futurist, extrem de provocator, prezentat în turneul MDNA (2012) și ținuta inspirată de Ioana D’Arc purtat pe scena concursului Eurovision din luna mai a acestui an. În 2018 cei doi prieteni au păşit împreună pe covorul roşu al Galei MET.

 

ARTICOLE SIMILARE

10 sfaturi interesante care vă pot ajuta cu ușurință să găsiți blugii „perfecți”

Tabu Tabu

Alimente recomandate zilnic femeilor (partea II)

realitatea

Pandemia de coronavirus: Cele 100 de zile care au schimbat lumea

Andreea Damian

Cinci moduri de a te simți mai aproape de natură – chiar dacă locuiești în oraș

realitatea

Christina Ricci, Donna Karan și fiul lui Sting pentru o poșetă

realitatea

Internetul a „ucis-o” pe Madonna. Diva, confundată cu Maradona

Andreea Damian

2 comentarii

Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna | Adauga anunturi gratuite, Promovare online, Director web 30 July 2019 at 13:34

[…] Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna, totul pe TABU.RO […]

Răspunde
Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna - Stiri eZZ 30 July 2019 at 13:42

[…] Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu