Home > Fashion > Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna

Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna

Jean Paul Gaultier

Designerul Jean Paul Gaultier o admiră atât de mult pe Madonna, încât a cerut-o în căsătorie de 3 ori.

Cei doi s-au cunoscut în anii ‘80, când Madonna a ales să poarte una din creaţiile celebrului creator de modă la premiera fimului Desperately Seeking Susan. De atunci, colaborarea dintre cei doi a devenit din ce în ce mai strânsă, Madonna fiind o muză permanentă a designerului francez.

Într-un interviu acordat zilele trecute, Jean Paul Gaultier a dezvăluit că a fost „cam” îndrăgostit de Madonna pe tot parcursul colaborării profesionale. „Am întrebat-o de trei ori dacă vrea să se căsătorească cu mine”, a spus designerul francez în timpul emisiunii This Morning, care se identifică drept homosexual. Dar regina muzicii pop l-a refuzat de fiecare dată. „Ea a spus nu”, a spus dezamăgit Gaultier.

Din punct de vedere al stilului, nonconformismul lui Gaultier, se potrivea perfect cu provocatoarea Madonna. Francezul a colaborat cu artista americană pentru ţinutele de scenă pentru două dintre turneele ei, în 1990 şi 2006.

Vă amintiți probabil sutienul conic purtat de Madonna în turneul ei Blond Ambition din 1990. Gaultier l-a creat, de altfel și ținuta „ecvestră” din turneul Confessions (2006). Tot el este responsabil pentru corsetul ei futurist, extrem de provocator, prezentat în turneul MDNA (2012) și ținuta inspirată de Ioana D’Arc purtat pe scena concursului Eurovision din luna mai a acestui an. În 2018 cei doi prieteni au păşit împreună pe covorul roşu al Galei MET.

 

Articole asemanatoare
Jean-Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier și-a luat rămas bun de la prezentările de modă „haute couture”
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert
Madonna
Madonna a vrut să dea 20 mil. $ unui bărbat celebru ca să-i facă un copil

Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna

by Andreea Damian   1 min
2