Home > Fără categorie > Jennifer Aniston l-a dat afară din casă pe Brad Pitt

Jennifer Aniston l-a dat afară din casă pe Brad Pitt

Despărţirea de acum şase ani dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston nu a fost deloc una plăcută. Arnon Milchan, producătorul filmului “Mr. and Mrs. Smith” (filmul în timpul căruia Brad s-a îndrăgostit de Angelina) a publicat de curând o carte, numită “Confidential: The Life Of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon Arnon Milchan”, în care explică cu lux de amănunte cum s-a petrecut despărţirea dintre Brad şi Jennifer.

Conform lui Milchan, la început, Jennifer nu a dat crezare zvonurilor care spuneau că Pitt s-a îndrăgostit de Jolie. Ulterior, auzind mai multă lume vorbind despre asta, a început să se intereseze pe la prieteni, dar nimeni nu voia să îi spună nimic. Apoi l-a întrebat pe Brad, dar acesta a negat orice implicare sentimentală cu Angelina. Brad şi Jennifer au plecat apoi în vacanţă în Caraibe, s-au întors,  iar Brad a cedat nervos şi a mărturisit că o iubeşte pe Jolie moment în care Aniston s-a enervat şi l-a dat afară din casă.

La doar câteva luni Brad Pitt şi Angelina Jolie au declarat în public că sunt împreună. Cei doi formează un cuplu şi în ziua de azi şi au împreună şase copii.


Comenteaza acest articol

Jennifer Aniston l-a dat afară din casă pe Brad Pitt

by realitatea   1 min
0