Home > Agenda > stiri > Jennifer Aniston o invidiază pe Brooklyn Decker

Jennifer Aniston o invidiază pe Brooklyn Decker

Jennifer Aniston nu e deloc mulțumită de felul în care arată și e extrem de îngrijorată de faptul că a început să își arate vârsta. Unul dintre angajații producției "The Switch", în care Jennifer are rolul principal, a povestit unui jurnalist că actrița a cerut retușarea tuturor secvențelor de zi în care apare în film pentru că i se pare că arată foarte rău. Din păcate, producătorii nu au putut să îi satisfacă această dorință pentru că bugetul alocat postproducției era deja cheltuit. În schimb, ei i-au propus să plătească singură retușul dacă și-l dorește atât de tare.

Mai mult, surse apropiate actriței au declarat că această se simte umbrită de frumusețea colegei ei din filmul "Just Go With It", modelul Brooklyn Decker. Acestea au mărturisit că Jennifer este extrem de invidioasă pe pe felul în care arată Decker dezbrăcată deși aceasta are doar 23 de ani, iar ea 41.

Articole asemanatoare
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood
brad pitt
Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună. Fotografia care i-a dat de gol
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Brad Pitt nu a fost prima iubire a lui Jennifer Aniston!

Loading...

Comenteaza acest articol

Jennifer Aniston o invidiază pe Brooklyn Decker

by realitatea   1 min
0