Home > Agenda > stiri > Jennifer Aniston o urăște pe Juliette Lewis

Jennifer Aniston o urăște pe Juliette Lewis

Jennifer Aniston a încercat să-i convingă pe producătorii filmului "The Switch" să o concedieze pe Juliette Lewis, alături de care joacă în film. Cel puțin așa susține publicația online HollywoodLife. Motivul? Nu doar Angelina Jolie îi stârnește furia și gelozia lui Aniston, dar și Juliette Lewis, cea care a fost iubita lui Brad Pitt cu mulți ani înaintea lui Aniston.

Conform HollywoodLife, imediat după ce a auzit că în "The Switch" va juca și Juliette Lewis, Aniston a încercat să o scoată pe aceasta de pe lista actorilor care urmau să apară în film și a fost la un pas de a-și duce planul la îndeplinire, mai ales că ea avea putere de decizie, fiind unul dintre producătorii filmului. Aniston a fost convinsă până la urmă de regizorii filmului, Josh Gordon și Will Speck, că Lewis este cea mai bună alegere pentru rolul respectiv. Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de o sursă secretă, care a luat parte parte la producția filmului.

Åžtirea nu a fost confirmată de niciuna dintre cele două actrițe, ci, dimpotrivă, surse apropiate celor două susțin că ele se înțeleg foarte bine și că au devenit prietene apropiate.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Jennifer Aniston o urăște pe Juliette Lewis

by realitatea   1 min
0