Tabu
LIFESTYLE

Jennifer Aniston: “Pe langa mine, Scarlett Johansson si Keira Knightley arata ca niste babe”

Jennifer Aniston le-a declarat razboi mai tinerelor colege de breasla, alaturi de care, nici moarta, nu vrea sa fie fotografiata. Cica actrite precum Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson ori Keira Knightley se imbraca precum niste babe fara gust si strica imaginea divelor autentice de la Hollywood.

La cei 44 de ani ai sai, actrita Jennifer Aniston arata impecabil si nu e niciodata prinsa pe picior gresit in ce priveste tinuta sau coafura. “Pe langa mine, Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson si Keira Knightley arata ca niste babe”“Ma doare inima cand vad fete frumoase ca Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Keira Knightley ori Emma Stone imbracate ca niste babe sau in rochii lungi care par facute din draperiile bunicii”, i-a povestit Jennifer unui apropiat.
“Ma ingrozeste si faptul ca au niste coafuri batranicioase si se acopera de tone de fard. La varsta lor ar trebui sa se machieze cat mai putin si sa poarte haine tineresti”, ar mai fi spus Aniston, vesnic prezenta in topul celor mai bine imbracate actrite de la Hollywood.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz, PRIMA PLIMBARE alături de fiul ei FOTO

ABSOLUT Philipp Plein

realitatea

Actorul care a făcut sex cu 13.000 de femei e «catastrofă în pat»!

Insulele italiene devin locuri de „pelerinaj sexual”

Andreea Damian

INNA a anuntat: “Sunt insarcinata!”

realitatea

Friendzone. De ce?

Scrie un comentariu