Home > Slider > Jennifer Aniston și Brad Pitt, împreună de 3 ani. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv al reconcilierii

Jennifer Aniston și Brad Pitt, împreună de 3 ani. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv al reconcilierii

Jennifer Aniston

Fanii au fost surprinși să afle că Brad Pitt a participat la aniversarea de 50 de ani a fostei sale soții, Jennifer Aniston. Știm deja că actorul are o relație cu Charlize Theron – cel puțin așa susține presa străină – deci ce motiv ar fi avut eroina din „Prietenii tăi” să-și invite fostul partener de viață la petrecerea sa aniversară?

Potrivit unei surse, citată de revista Us Weekly, cei doi sunt prieteni de 3 ani. Exact, chiar de când Angelina Jolie pregătea divorțul de Brad Pitt. La scurt timp, prin 2017, și Jennifer divorța de Justin Theroux. Pitt și Aniston au reluat legătura, se pare, la funeraliile lui Nancy Dow, mama lui Jennifer Aniston.

Aniston și Pitt au fost căsătoriți timp de cinci ani (2000-2005), iar una dintre cauzele despărțirii lor a fost Angelina Jolie. Deci iată că cele două rivale pot spune – oarecum – că sunt chit acum.După mai bine de 14 ani de la divorțul de prima soție, Brad Pitt e din nou în relații cordiale cu ea. Amândoi au considerat că e un moment bun să se împace, din moment ce erau singuri, fiind probabil mai ușor.

Potrivit unei alte surse citată de Us Weekly, Pitt a spus că „și-a dorit să se ocupe de modul în care a încheiat căsnicia cu Aniston într-o manieră mai atentă”. Dar actrița l-a iertat de mai demult. În mai 2016, în ciuda tuturor problemelor dintre ei, Brad a contactat-o pe Jennifer după ce mama ei a murit. Pierderea unei mame nu este niciodată ușoară, iar actorul i-a atins o coardă sensibilă, pentru că a știut cât de greu îi este.

Zeci de celebrități s-au distrat la ziua lui Jennifer Aniston. Robert Downey Jr., Reese Witherspoon, Rande Gerber, Pharrell Williams, Keith Richards, Gwyneth Paltrow, Katy Perry, Orlando Bloom, George și Amal Clooney, David Arquette, Courteney Cox și Barbra Streisand, Gwyneth Paltrow sunt doar câteva nume mari care au participat la petrecerea demnă de o gală de Oscar.

Articole asemanatoare
Jennifer Aniston
Imagini rare din casa lui Jennifer Aniston din Bel Air
Jennifer Aniston
Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care o așteptăm de 15 ani? Ce spun experții în limbajul trupului
Brad Pitt vorbește despre primele sale zile ca figurant, ce a purtat la balul liceului și primul sărut
Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

Comenteaza acest articol

Jennifer Aniston și Brad Pitt, împreună de 3 ani. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv al reconcilierii

by Andreea Damian   1 min
0