Home > beauty > Jennifer Garner – Secrete de infrumusetare la indemana oricui

Jennifer Garner – Secrete de infrumusetare la indemana oricui

Actrita are o rutina de ingrijire bine stabilita, asa cum era de asteptat, insa in ciuda faptului ca ar putea avea la dispozitie cele mai scumpe produse si servicii, Jennifer Garner este foarte minimalista. Nu crede in puterea brandului ci in efectele produsului, nu foloseste niciodata uscatorul de par si face sport de 13-14 ani cu acelasi trainer. Afla in continuare mai multe despre rutina de infrumusetare a actritei!

Cand vine vorba de rutina de ingrijire a pielii, Jennifer se asigura ca are pielea curata si aplica mereu o crema cu SPF 70. Foloseste crème care contin retinol sI alpha hydroxy, dar crede ca produsele nu trebuie sa fie neaparat de lux.

Ingrijirea parului nu este deloc complexa, preferand chiar sa nu isi usuce niciodata parul cu uscatorul. “Nu stiu cum reusesc femeile care se duc dimineata la birou. Eu nu folosesc uscatorul de par. Nici nu stiu unde se afla. Asa ca, doar gandul ca ar trebui sa il folosesc dimineata mi se pare ridicol.”, a declarat Jennifer Garner pentru Allure.

Pantru a se mentine in forma face pilates, yoga si spinning sub supravegherea trainerului Valerie Waters, cu care colaboreaza de 13-14 ani.

Ce nu l-a lasat niciodata pe Ben Affleck sa vada? “Niciun barbat nu trebuie sa fie in zona cand e momentul epilarii cu ceara, niciodata.”

Foto: Shutterstock

Articole asemanatoare
Femeile din Coreea de Sud își distrug machiajul în semn de protest față de standardele de frumusețe
Jennifer Garner și-a găsit alinare în brațele unui om de afaceri însurat
Cum ne păstrăm silueta, fără a face antrenamente obositoare?
corp
Bărbații preferă o femeie cu un astfel de corp

Loading...

Comenteaza acest articol

Jennifer Garner – Secrete de infrumusetare la indemana oricui

by   1 min
0