Tabu
Image default
PEOPLESlider

Jennifer Lopez, aproape goală în cea mai provocatoare ținută, la 49 de ani

Jennifer Lopez arată incredibil! Și nu a ezitat s-o demonstreze într-un pictorial incendiar pentru numărul din decembrie al revistei InStyle.

Vedeta în vârstă de 49 de ani a pozat incredibil de sexy într-o rochie verde, desfăcută complet în partea dreaptă. Ținuta este o reinterpretare a rochiei purtată la Premiile Grammy în urmă cu 18 ani. În 2000, rochia verde purtată de Jennifer Lopez la Premiile Grammy, o creaţie spectaculoasă a casei Versace, a făcut senzaţie pe covorul roşu şi a fost intens comentată de presa internaţională.

https://www.instagram.com/p/BpmMsYvBPQS/?utm_source=ig_embed

Pentru ediția de decembrie a revistei InStyle, J. Lo a optat pentru o creație Valentino, care îi scoate în evidență corpul extreme de tonifiat. Cu toate acestea, au existat voci care au susținut că imaginile sunt modificate cu ajutorul Photoshop-ului, deoarece rotunjimile au fost „topite” ca prin minune. Convinsă că fotografiile vor stârni controverse, Jennifer Lopez a explicat cum a ajuns să arate așa de bine, deși e o femeie foarte ocupată. „Am avut grijă de mine”, le-a transmis ea cârcotașilor.

Ca orice femeie care se apropie de 50 de ani, Jennifer Lopez a recunoscut că are dureri de spate și musculare când dansează prea mult. Aceste contracții musculare sunt cauzate și de exercițiile intense din sala de forță. Are însă o memorie de elefant și mult energie. Doar ați văzut ce show-uri susține cu trupa ei de dansatori.

Jennifer Lopez arată ireproşabil de când s-a cuplat cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Doar el este responsabil pentru pachețele de mușchi de pe abdomenul, brațele și picioarele artistei. Amândoi sunt pasionați de mișcare și sport, antrenându-se împreună în sala de fitness.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce influenta are machiajul asupra unei femei?

realitatea

Reacția fabuloasă a lui Măruță când fiica Andreei Marin a apărut în emisiunea lui 

Andreea Damian

Ce este sapiosexualitatea, noul tip de atracție care face furori

Andreea Damian

De ce atât de mulți tineri preferă să îngrijească plante în loc să aibă copii

Andreea Damian

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au despărțit? Mesajul surprinzător al actriței

Andreea Damian

Evenimente in weekend, 4-6 noimebrie

realitatea

Scrie un comentariu