Tabu
PEOPLE Slider

Jennifer Lopez, aproape goală în cea mai provocatoare ținută, la 49 de ani

Jennifer Lopez arată incredibil! Și nu a ezitat s-o demonstreze într-un pictorial incendiar pentru numărul din decembrie al revistei InStyle.

Vedeta în vârstă de 49 de ani a pozat incredibil de sexy într-o rochie verde, desfăcută complet în partea dreaptă. Ținuta este o reinterpretare a rochiei purtată la Premiile Grammy în urmă cu 18 ani. În 2000, rochia verde purtată de Jennifer Lopez la Premiile Grammy, o creaţie spectaculoasă a casei Versace, a făcut senzaţie pe covorul roşu şi a fost intens comentată de presa internaţională.

https://www.instagram.com/p/BpmMsYvBPQS/?utm_source=ig_embed

Pentru ediția de decembrie a revistei InStyle, J. Lo a optat pentru o creație Valentino, care îi scoate în evidență corpul extreme de tonifiat. Cu toate acestea, au existat voci care au susținut că imaginile sunt modificate cu ajutorul Photoshop-ului, deoarece rotunjimile au fost „topite” ca prin minune. Convinsă că fotografiile vor stârni controverse, Jennifer Lopez a explicat cum a ajuns să arate așa de bine, deși e o femeie foarte ocupată. „Am avut grijă de mine”, le-a transmis ea cârcotașilor.

Ca orice femeie care se apropie de 50 de ani, Jennifer Lopez a recunoscut că are dureri de spate și musculare când dansează prea mult. Aceste contracții musculare sunt cauzate și de exercițiile intense din sala de forță. Are însă o memorie de elefant și mult energie. Doar ați văzut ce show-uri susține cu trupa ei de dansatori.

Jennifer Lopez arată ireproşabil de când s-a cuplat cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Doar el este responsabil pentru pachețele de mușchi de pe abdomenul, brațele și picioarele artistei. Amândoi sunt pasionați de mișcare și sport, antrenându-se împreună în sala de fitness.

 

ARTICOLE SIMILARE

Fenomenul sharenting: publicăm fotografii cu copiii noștri pe rețelele de socializare, da sau nu?

Andreea Damian

Schimbările climatice influențează raportul sexelor la naștere

Andreea Damian

Castiga unul din cele 7 volume “Pe gaura cheii” ale Simonei Tanasescu!

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Cei doi lupi

realitatea

Citeste povestea Alexandrei Ungureanu si Crush!

realitatea

Netflix are câteva filme bune dar evită din nou participarea la Festivalul de la Cannes

Andreea Damian

Scrie un comentariu