Home > Agenda > stiri > Jennifer Lopez ii da iubitului bani de buzunar: 10.000$ pe saptamana

Jennifer Lopez ii da iubitului bani de buzunar: 10.000$ pe saptamana

Joi, Jennifer Lopez va lansa in cadrul emisiunii “American Idol”, unde este jurat, videoclipul piesei “Dance Again”, in care apare alaturi de noul ei iubit, mult mai tanar decat ea, Casper Smart.

Casper Smart, care a si regizat videoclipul “Dance Again”, apare alaturi de Jennifer Lopez si in imaginile de promovare, in ipostaze oarecum sexy. Faptul ca Jennifer Lopez il promoveaza atat de agresiv inseamna ca Smart nu este doar un premiu de consolare in urma divortului de Marc Anthony, iar surse din anturajul vedetei sustin ca aceasta vrea sa se marite cu el. Mai ales ca “o trateaza ca pe o regina”… pe banii ei.
Satula sa mai plateasca ea de fiecare data cand ies la restaurant, Jennifer Lopez s-a gandit sa-i dea iubitului ei, Casper Smart, o alocatie saptamanala de 10.000 de dolari, ca sa “se simta barbat”. Se zvoneste chiar ca acesta a imprumutat bani de la iubita lui si de Craciun pentru a cumpara cadouri, inclusiv pentru ea. Asadar, acesta a facut afacerea vietii lui: este platit cu 10.000 $ pe saptamana pentru a sta legat la ochi si a atinge abdomenul bine lucrat in Photoshop al lui Jennifer Lopez.

Articole asemanatoare
shakira
Val de plângeri după ce Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show „erotic” la Super Bowl
jennifer lopez
Designerul preferat de Jennifer Lopez. Artista arată fabulos în toate creațiile lui
jennifer lopez
Jennifer Lopez dezvăluie secretele unui corp de invidiat. 10 sfaturi de sport și nutriție
jennifer lopez
Jennifer Lopez și Shakira au făcut spectacol în pauza de la Super Bowl

Comenteaza acest articol

Jennifer Lopez ii da iubitului bani de buzunar: 10.000$ pe saptamana

by realitatea   1 min
0