Tabu
Image default
HEALTHPEOPLESlider

Jennifer Lopez, mesaj motivațional pentru femeile care fac sală

„Nu ne dăm bătute niciodată, nu ne odihnim niciodată”, este îndemnul cu care încearcă Jennifer Lopez să le determine pe femei să obțină un corp sculptat ca al ei. Deși se apropie de 50 de ani, vedeta americană are un trup impecabil.

Însă abdomenul sculptat și brațele tonifiate cu multe ore de sală le-a obținut. Iar J. Lo ;i-a obișnuit deja fanii cu selfie-urile sale incendiare din sala de antrenamente. Are 49 de ani şi doi copii, dar timpul pare să nu fi trecut deloc pentru Jennifer Lopez. Dovada clară este felul extraordinar în care arată, demonstrând că ea este cea mai sexy mămică din lume.

Recent, cântăreața și-a înfierbântat din nou fanii cu o fotografie de la sala de forță. Ei bine, mesajul a fost unul cu dedicație pentru femei. „Nu ne dăm bătute niciodată, nu ne odihnim. Obțineți asta azi și în fiecare zi”, a specificat aceasta în dreptul fotografiei care a strâns deja peste 900.000 de aprecieri în două zile.

https://www.instagram.com/p/Bo-lppMgMiY/?utm_source=ig_embed

În prezent, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, care e mai mic decât ea cu șase ani. Pentru el, Jennifer Lopez și-a intensificat exerciţiile fizice. Petrece împreună cu iubitul, zilnic, timp de 45 de minute, la sală. Trag de fiare şi se antrenează împreună la diferite aparate de fitness. Acolo îşi lucrează muşchii dorsali şi fesierii, pentru a-şi întreţine posteriorul faimos, dar face şi exerciţii specifice pentru abdomen şi coapse ca să-şi menţină formele perfecte.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cântăreață celebră, de nerecunoscut după lupta cu demonii alcoolului! Transformare incredibilă – FOTO

Andreea Damian

Păr gras | Soluția home-made pentru a-l menține curat mai mult timp

Andreea Damian

Nunțile, afectate de valul scumpirilor. Cu cât au crescut prețurile

Andreea Damian

Femeile nu mai vor copii, din cauza schimbărilor climatice!

Andreea Damian

Delia, apariție de senzație în Piața Obor. Vedeta și-a umplut sacoșa de rafie cu murături

Andreea Damian

Theodor Andrei, dezvăluiri sincere despre prestația sa de la Eurovision

Andreea Damian

Scrie un comentariu