Home > Slider > Jennifer Lopez părăsește America. E timpul să-și îndeplinească VISUL

Jennifer Lopez părăsește America. E timpul să-și îndeplinească VISUL

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a recunoscut că tânjește după o viață mai „simplă și mai organică”. Vedeta în vârstă de 50 de ani a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Vanity Fair că, în ciuda realizărilor sale în muzică, dans și film pe parcursul celor trei decenii de carieră, există un lucru pe care încă nu l-a bifat.

Eroina din Hustlers a spus că i-ar plăcea să plece din Statele Unite și să se mute în Italia sau Bali, unde poate să trăiască în pace și să se bucure de lucrurile simple ale vieții. „Mi-ar plăcea să trăiesc într-un orășel din Italia, sau în altă parte a lumii, în Bali, de exemplu”, s-a confesat J. Lo.

„Să găsesc o altă viață în care este ceva mai simplă și mai organică și unde ajunge să mă deplasez cu bicicleta și să cumpăr pâine, să o pun în coșul meu, apoi să mă întorc acasă și să pun gem, și să mănânc și să pictez, sau să stau pe un balansoar unde se află priveliștea frumoasă a unui măslin sau a unui stejar și să pot doar să miros. Am fantezii de genul ăsta”, a adăugat artista.

Jennifer – care a fost „omisă” de Academia Americană de Film la Oscaruri pentru rolul ei din Hustlers  – a dezvăluit că, deși este încă cunoscută pentru hiturile ei și pentru mișcările de dans energice, adevărata sa pasiune se află în film. „Aș spune că dansul și muzica sunt primele mele iubiri, dar actoria este iubirea vieții mele”, a spus Jennifer Lopez entuziasmată.

Articole asemanatoare
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez investește într-o companie care vinde Viagra
Ioana-Ginghina sexy
Ioana Ginghină și-a propus să arate ca Jennifer Lopez. La ajutorul cui va apela
Cel mai bine plătiți actori
Cel mai bine plătiți actori în 2020
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele

Comenteaza acest articol

Jennifer Lopez părăsește America. E timpul să-și îndeplinească VISUL

by Andreea Damian   1 min
0