Home > Fashion > Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images

Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a îmbrăcat din nou, la 50 de ani, rochia de culoare verde care a devenit un simbol pentru Google Images.

Diva americană a purtat pentru prima dată creația Donatellei Versace la premiile Grammy în februarie 2000. Fostul CEO Google, Eric Schmidt, a dezvăluit ulterior că au fost atât de multe căutări după fotografii cu rochia după aceea, încât i-a inspirat să creeze Google Images.

J. Lo a defilat la Săptămâna Modei de la Milano într-o rochie asemănătoare. Ea şi-a făcut apariţia pe podium într-o rochie verde, cu palmieri, extrem de decoltată şi care i-a lăsat la vedere silueta impecabilă. Filmulețul cu artista defilând în versiunea modernă a rochiei în timpul showului de modă a casei Versace a fost vizionat de peste două milioane de ori pe rețelele de socializare.

Spectacolul de vineri, de la Milano Fashion Week, a adus un omagiu atât rochiei originale, cât și lui Jennifer Lopez. Ultimele modele din spectacol au defilat pe piesa artistei, „Love Don’t Cost a Thing“, din 2001, iar un montaj cu pasaje din Google Image şi căutările rochiei originale de la Grammy a fost proiectat pe pereţi.

Google a fost fondată în 1998, dar Google Images nu a fost introdusă pe site decât abia după iulie 2001.

„Când Google a fost lansat, oamenii au fost uimiţi că au putut afla despre aproape orice, tastând doar câteva cuvinte într-un computer“, a scris Schmidt în Project Syndicate în 2015, „însă co-fondatorii noştri Larry Page şi Sergey Brin – ca toţi inventatorii de succes – au continuat să itereze.

Şi au continuat cu imagini. Până la urmă, oamenii au dorit să vadă mai mult decât text. Acest lucru a apărut pentru prima dată după premiile Grammy 2000, unde Jennifer Lopez a purtat o rochie verde care a atras atenţia întregii lumi. La vremea respectivă, a fost cea mai populară interogare de căutare pe care am văzut-o vreodată“, a declarat fostul CEO Google, Eric Schmidt.

 

Articole asemanatoare
Ioana-Ginghina sexy
Ioana Ginghină și-a propus să arate ca Jennifer Lopez. La ajutorul cui va apela
Cel mai bine plătiți actori
Cel mai bine plătiți actori în 2020
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
jennifer lopez
Detaliul terifiant dintr-un selfie postat de Jennifer Lopez

Comenteaza acest articol

Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images

by Andreea Damian   1 min
0