Home > Slider > Jennifer Lopez s-a umplut de mușchi iar fanii ei au avut reacții puternice

Jennifer Lopez s-a umplut de mușchi iar fanii ei au avut reacții puternice

jennifer lopez

Este foarte greu să crezi că Jennifer Lopez are într-adevăr 49 de ani, judecând după ultima fotografie pe care a postat-o pe contul de Instagram. Mai e și mamă, pe deasupra, de gemeni.

Cântăreața a stârnit o mulțime de reacții puternice, după ce s-a fotografiat într-o rochie grena, mulată pe corp, încordându-și mușchii de pe brațe.

„Mă simt că Superwoman după spectacolul din această seară! Când am început această serie, de 15 spectacole în 27 de zile, m-am gândit că este o groază de muncă… dar mi-am promis că, în loc să las asta să mă doboare, să devin și mai puternică la sfârșit. Au fost momente când eram obosită și, între spectacole, am fost nevoită să-mi strecor în program și exercițiile mele de fitness”, a comentat artista.

Jennifer Lopez și-a flexat bicepșii după spectacolul de joi de la Planet Hollywood Resort & Casino (Las Vegas), început în 2016, pentru a marca cel de-al 12-lea show.

Cu toții știm că J.Lo este o împătimită a sportului, dar uneori exagerează cu antrenamentele fizice. Cel puțin asta cred fanii ei.  Cântăreața arată demențial, nu-i de mirare că poartă cele mai sexy outfituri la sala de fitness.

https://www.instagram.com/p/Bli7zdHFjwO/?hl=ro&taken-by=jlo

Diva adoră să tragă de fiare, pentru că abdomenul cu pătrăţele și brațele tonifiate cu multă muncă se obțin. Deși uneori, ce e prea mult strică.

Cu toate acestea, Jennifer Lopez este considerată femeia ideală. Cu o carieră de succes, doi copii minunaţi, un iubit celebru, o avere impresionantă şi cu un trup tras prin inel, diva latino are toate calităţile care o plasează în topul celor mai sexy vedete din lume.

Articole asemanatoare
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl din 2020
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images
meghan markle
Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian
jennifer lopez
Jennifer Lopez lansează o linie de produse pentru îngrijirea pielii

Comenteaza acest articol

Jennifer Lopez s-a umplut de mușchi iar fanii ei au avut reacții puternice

by Andreea Damian   1 min
0