Home > Slider > Jennifer Lopez s-a umplut de mușchi iar fanii ei au avut reacții puternice

Jennifer Lopez s-a umplut de mușchi iar fanii ei au avut reacții puternice

jennifer lopez

Este foarte greu să crezi că Jennifer Lopez are într-adevăr 49 de ani, judecând după ultima fotografie pe care a postat-o pe contul de Instagram. Mai e și mamă, pe deasupra, de gemeni.

Cântăreața a stârnit o mulțime de reacții puternice, după ce s-a fotografiat într-o rochie grena, mulată pe corp, încordându-și mușchii de pe brațe.

„Mă simt că Superwoman după spectacolul din această seară! Când am început această serie, de 15 spectacole în 27 de zile, m-am gândit că este o groază de muncă… dar mi-am promis că, în loc să las asta să mă doboare, să devin și mai puternică la sfârșit. Au fost momente când eram obosită și, între spectacole, am fost nevoită să-mi strecor în program și exercițiile mele de fitness”, a comentat artista.

Jennifer Lopez și-a flexat bicepșii după spectacolul de joi de la Planet Hollywood Resort & Casino (Las Vegas), început în 2016, pentru a marca cel de-al 12-lea show.

Cu toții știm că J.Lo este o împătimită a sportului, dar uneori exagerează cu antrenamentele fizice. Cel puțin asta cred fanii ei.  Cântăreața arată demențial, nu-i de mirare că poartă cele mai sexy outfituri la sala de fitness.

https://www.instagram.com/p/Bli7zdHFjwO/?hl=ro&taken-by=jlo

Diva adoră să tragă de fiare, pentru că abdomenul cu pătrăţele și brațele tonifiate cu multă muncă se obțin. Deși uneori, ce e prea mult strică.

Cu toate acestea, Jennifer Lopez este considerată femeia ideală. Cu o carieră de succes, doi copii minunaţi, un iubit celebru, o avere impresionantă şi cu un trup tras prin inel, diva latino are toate calităţile care o plasează în topul celor mai sexy vedete din lume.

Articole asemanatoare
shakira
Val de plângeri după ce Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show „erotic” la Super Bowl
jennifer lopez
Designerul preferat de Jennifer Lopez. Artista arată fabulos în toate creațiile lui
jennifer lopez
Jennifer Lopez dezvăluie secretele unui corp de invidiat. 10 sfaturi de sport și nutriție
jennifer lopez
Jennifer Lopez și Shakira au făcut spectacol în pauza de la Super Bowl

Comenteaza acest articol

Jennifer Lopez s-a umplut de mușchi iar fanii ei au avut reacții puternice

by Andreea Damian   1 min
0