Home > Agenda > Jennifer Lopez și-a regizat singură videoclipul și a ieșit ceva nemaipomenit

Jennifer Lopez și-a regizat singură videoclipul și a ieșit ceva nemaipomenit

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și-a făcut debutul regizoral cu videoclipul piesei Limitless, inclus pe coloana sonoră a celui mai recent film al său, A doua șansă. Videoclipul are și un invitat special, care este nimeni alta decât fiica ei, Emme, de 10 anișori.

Cântăreața de 49 de ani a lansat videoclipul piesei Limitless, iar fanii au fost șocați să vadă că în el apare și fata pe care o are cu Marc Anthony. Se pare că puștoaica este versiunea mai tânără a lui J. Lo.

Jennifer Lopez a înregistrat balada – scrisă împreună cu Sia – special pentru lungmetrajul A doua șansă și a prezentat-o în luna octombrie la American Music Awards. Iar acum piesa are și un videoclip care transmite un puternic mesaj social, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții artistei. Titlul piesei spune tot – Limitless (trad. engl. Fără limite).

În videoclip vedem o Jennifer Lopez care luptă din greu să ajungă pe culmile succesului, adică evoluția ei din copilărie până în prezent. Aici, în vârf, lucrurile par să se complice. Paralel cu povestea, cântăreața – o desăvârșită dansatoare – ține ritmul îmbrăcată într-un costum roșu provocator, înconjurată de femei în costume bărbătești și ochelari de soare la ochi.

Jennifer Lopez a revenit pe marele ecran cu pelicula A doua șansă. Vedeta o joacă pe Maya, o femeie ambiţioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguinţă într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziţie managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are şansa de a primi jobul visurilor ei, ea profită la maxim de oportunitate.

Articole asemanatoare
Versace
Celebra rochie verde Versace, în centrul unui nou scandal
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez şi logodnicul ei le oferă hrană elevilor unei şcoli americane, pentru un an
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și Shakira vor cânta în pauza finalei Super Bowl din 2020
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a purtat din nou rochia Versace care a inspirat Google Images

Comenteaza acest articol

Jennifer Lopez și-a regizat singură videoclipul și a ieșit ceva nemaipomenit

by Andreea Damian   1 min
0