Tabu
Image default
FASHION Slider

Jennifer Lopez, trucurile pe care le folosește ca să arate mult mai tânără

La 51 de ani, Jennifer Lopez arată fantastic. Legumele de sezon și orezul brun, 10 ore de somn și minimum 1,5 litri de apă pe zi, acestea sunt doar câteva secrete ale vedetei. Pe lângă aceasta, artista știe să-și aleagă ținute care o avantajează și care îi pun în evidență silueta.

Am analizat cum se îmbrăcă Jennifer Lopez în viața de zi cu zi și am observat câteva trucuri pe care le folosește în mod regulat pentru a arăta mult mai tânără.

Nuanțele suculente, îndrăznețe

În garderoba ei are foarte puține haine de culoare gri sau neagră. Vedeta optează, în schimb, pentru nuanțe de albastru, galben, coral și portocaliu.

Evitați să purtați aceste culori? Multe persoane consideră că după vârsta de 40 de ani nu ne mai putem permite culori mai puternice deoarece ne accentuează ridurile. Nu, ridurile devin mai evidente din cauza unui machiaj incorect, iar culorile aprinse ne oferă energie și farmec.

Încălțămintea elegantă

Ați observat vreodată ca Jennifer Lopez să fie încălțată în mocasini? Niciodată! Ea poartă adidași doar când merge la sală. Vedeta preferă încălțămintea elegantă.

Hainele mulate

Rochiile și pantalonii mulați îi accentuează perfect formele frumoase. Pe lângă aceasta Jennifer folosește câteva trucuri care o fac să pară mai suplă: curea, imprimeuri, contraste. Avem multe de învățat de la ea!

Accesoriile

Jennifer Lopez adoră pălăriile, ochelarii și gențile originale. Când vă alegeți pălăriile, este bine să țineți cont de două reguli: alegeți mai bine una în stil clasic, cu boruri nu prea largi. Iar culoarea pălăriei, dacă nu este neagră sau de paie, ar trebui să se combine fie cu unul dintre accesorii, fie cu elementul principal al ținutei alese.

ARTICOLE SIMILARE

Nicole Scherzinger rupe tăcerea despre video-ul intim cu ea și Lewis Hamilton: „A fost oribil”

Andreea Damian

Street fashion: Laura

realitatea

Twins, eleganță și umor

realitatea

Rochii de mireasă bizare. Modelele ar pune pe fugă orice mire

Andreea Damian

Reguli noi la Premiile Oscar pentru eligibilitatea producţiilor la categoria „Cel mai bun film“

Andreea Damian

Laura Andreşan, prima reacţie după ce Grasu XXL a anunţat despărțirea

Andreea Damian

Scrie un comentariu