Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Jessica Alba, noul ambasador Braun

Celebra actriţa de talie internaţionala şi beauty icon-ul, Jessica Alba, este noul ambasador Braun. Actriţa nominalizată la Globurile de Aur va face parte din noua campanie Braun care va fi difuzată la TV, în print şi online, dar şi în magazine începând cu luna martie 2014.

“Fiind o femeie puternică care pune multă pasiune in cauzele pe care le susţine – Jessica Alba este ambasadorul ideal care să vorbească despre rolul pe care frumuseţea şi produsele noastre îl au în a face femeile să se simtă extraordinar. Braun o admiră pentru principiile, talentul sau, dar şi pentru că îmbină cu succes cariera de actriţă atat de solicitantă cu rolul de mamă,” a spus Alessandra Dolfini – Directorul Global de Marketing Braun.

Prin tradiţie, produsele Braun pentru femei creează dispozitive de înfrumuseţare care, prin simpla atingere a unui buton, înlătură orice barieră pentru a obţine un păr frumos şi o piele delicata. Braun vrea ca fiecare femeie să strălucească atât în interior cât şi în exterior, iar Jessica este femeia ideală care poate transmite mesajul brandului – încrederea vine din sentimentul de a te simţi frumoasă.

Jessica Alba este actriţă, susţinătoare cunoscută a cauzelor femeilor şi mama a două fete. Cariera ei a început la vârsta de 12 ani. După ce a absolvit Atlantic Theatre Company, avându-i pe William H. Macy şi David Mamet ca fondatori, ea a primit rolul principal în Dark Angel regizat de James Cameron, rol care a consacrat-o în întraga lume. De atunci Jessica a apărut în peste 25 de filme precum The Fantastic Four şi Sin City. De la comedii la drame, de la filme independente îndrăzneţe la blockbuster-uri, acestea au obţinut în box office un câştig total de peste 800 milioane de dolari.

Printre filmele în care Jessica urmează să apară în viitor se numără Dear Eleanor, Barely Lethal, Sin City: A Dame To Kill For si How To Make Love Like An Englishman, film care îi mai are în distribuţie pe Pierce Brosnan, Salma Hayek şi Malcom McDowell.

ARTICOLE SIMILARE

IUBITUL Gabrielei Cristea are deja o iubită: “Are o relaţie de şapte ani”

TOP 10 Cei mai sexy barbati din lume in 2014! And the Winner Is…

realitatea

SMILEY – iat-o pe noua lui IUBITA!!!

Teo: “Daca esti grasa nu te ia nimeni de nevasta…”

Clip violent interzis de televiziunile din Romania! Rezisti sa-l vezi?

MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Scrie un comentariu