Home > Fără categorie > Jessica Biel: Anne Hathaway îmi fură toate rolurile!

Jessica Biel: Anne Hathaway îmi fură toate rolurile!

Într-un interviu acordat ediţiei americane a revistei Elle, Jessica Biel s-a plâns că nu primeşte rolurile pe care şi le doreşte pentru că acestea îi sunt furate de Anne Hathaway.

Biel a mărturisit că şi-a dorit foarte tare să le interpreteze pe Catwoman în mult aşteptatul “The Dark Knight Rises” şi pe Fantine în “Les Miserable”. Din păcate pentru ea, în ambele roluri a fost distribuită Hathaway care, trebuie să recunoaştem, e ceva mai talentată.

“Când am aflat despre Christopfer Nolan (n.r. regizorul “The Dark Knight Rises”) că face un nou “Batman” mi-am dorit instantaneu să merg la casting. Am fost, dar, din păcate, Nolan i-a dat rolul lui Anne. A fost încă un rol care mi-a scăpat şi am fost foarte supărată. Pentru mine ar fi însemnat enorm să lucrez cu Christopher Nolan. Când am mers la casting pentru “Les Miserables”, filmul lui Tom Hooper, am fost terifiată. Mi-era o frică de moarte de momentul în care trebuia să cânt în faţa lui. Am dat probă pentru Fantine şi am cântat “I Dreamed a Dream”. Nu am primit rolul, dar mi l-aş fi dorit foarte mult!”, a povestit supărată Jessica.


Comenteaza acest articol

Jessica Biel: Anne Hathaway îmi fură toate rolurile!

by realitatea   1 min
0