Tabu
Image default
PEOPLESlider

Jessica Simpson și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă postare

După ce Jessica Simpson a recunoscut recent că „toată lumea va vorbi despre greutatea mea tot timpul”, fanii ei au rămas șocați de aspectul ei, după publicarea unor imagini cu vedeta pe rețelele sociale.

Cântăreața, în vârstă de 42 de ani, își duce urmăritorii de pe Instagram într-un tur al dormitorului celui mai mic copil al ei, după ce mama a trei copii a pierdut 50 de kilograme la scurt timp după nașterea celui de-al treilea copil în 2019.

„Bună, sunt Jessica Simpson și bine ați venit în camera fiicei mele Birdie”, începe cântăreața în videoclip. Purtând o rochie cu bretele spaghetti cu imprimeu animal – completată cu o despicare până la coapsă – cântăreața își duce fanii prin camera plină de culoare pe care a proiectat-o ​​pentru mezina sa.

Dar aspectul și vocea Jessicai au făcut ca toată lumea să vorbească în secțiunea de comentarii.

Sub postarea distribuită atât de Jessica, cât și de Pottery Barn, mulți fani și-au împărtășit îngrijorările cu privire la silueta zveltă a artistei și la modul în care Jessica a vorbit în videoclipul preînregistrat.

Dar alții le-au reamintit criticilor să nu comenteze asupra greutății Jessicai: „Super drăguță cameră! Și pentru cei care o urăsc, ea a fost întotdeauna o femeie mică, doar nu când era însărcinată (ca 95% dintre femei) – așa că lăsați-o să trăiască!”

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni si traditii

realitatea

Lily Allen și-a lansat propriul vibrator și încurajează femeile să vorbească despre plăcere

Andreea Damian

Ce familie frumoasă are Cătălina Jojo Grama! Ce sărbătorește vedeta în carantină

Tabu Tabu

Ar trebui să încetăm cu toții să mâncăm “avocado sângeros”?

realitatea

Alexandra Stan aspru criticată după ce a încins internetul cu poze și imagini video prea sexy

Tabu Tabu

Ioana Ginghină îmbracă din nou rochia de mireasă. Când va avea loc nunta

Andreea Damian

Scrie un comentariu