Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Jill Biden și Meghan Markle, aceeași rochie! Mesajul incredibil al acestei coincidențe

Prima Doamnă a SUA a atras din nou atenția prin ținuta sa, de data aceasta la gala International Woman of Courage care a avut loc pe 8 martie. Jill Biden s-a îmbrăcat într-o creație semnată de designerul Oscar de la Renta, în valoare de 2.890 de dolari.

Nimic ieșit din comun până acum, doar că rochia Primei Doamne avea un imprimeu identic, cu lămâi, precum avea rochia purtată de Meghan Markle în clipul de promovare al podcastului Archewell Audio, difuzat în urmă cu o lună.

Diferența a constat în materialul din care au fost confecționate, dar și în preț, rochia brodată a Ducesei de Sussex valorând 3.490 de dolari, potrivit presei internaționale. Ambele ținute fac parte din colecția de primăvară Oscar de la Renta.

Deși Prima Doamnă nu a făcut nicio referire la interviul difuzat duminică de canalul CBS, utilizatorii rețelelor sociale sunt convinși că Jill Biden a folosit moda pentru a face o declarație subtilă.

De aceeași părere sunt și criticii de modă care spun că asemănarea celor două piese vestimentare nu este o simplă coincidență, ci un semn de solidaritate al lui Jill Biden cu Meghan Markle în conflictul cu familia regală britanică.

Meghan Markle și Prințul William au fost în centrul atenției săptămâna acesta prin interviul controversat pe care i l-au acordat celebrei Oprah Winfrey.

ARTICOLE SIMILARE

Un site pentru adulți lansează „cel mai murdar porno” pentru a elimina deșeurile de plastic din oceane

Andreea Damian

Smiley se pregătește să joace într-un nou film

Tabu Tabu

Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei

Andreea Damian

Cum s-a distrat Gabriela Firea la împlinirea a 10 ani de mariaj

Tabu Tabu

Lora, de nerecunoscut! Cât a cheltuit în Bali

Tabu Tabu

Iubita lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, apariție inedită pe podium

Andreea Damian

Scrie un comentariu