Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Jim Jarmusch, un film nou: e cu zombie și în el joacă doar actori unul și unul

Filmul cu zombie al lui Jim Jarmusch, The Dead Do not Die, în care joacă Bill Murray, va avea premiera în cinematografe în data de 14 iunie. Regizat și cu scenariul scris de Jarmusch, filmul are o distribuție cinematografică pe care distribuitorul de film Focus Features o descrie ca fiind “cea mai tare selecție de actori care joacă într-un film zombie din istorie”. Detaliile privind subiectul întreg al filmului nu au fost încă dezvăluite.

Și fiți atenți la distribuție: Iggy Pop, Tom Waits, RZA și Selena Gomez vor juca alături de actorii: Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloe Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Sara Driver și Carol Kane.

Jim Jarmusch a mai avut un film despre vampiri dar imaginea acestora a fost mai degrabă una dramatică și romantică în Only Lovers Left Alive din 2014.

Se zvonește că The Dead Do not Die este mai mult o comedie. Sevigny a declarat într-un interviu recent. “Adam Driver și Bill Murray și cu mine alătuir de întreaga distribuție o întreagă distribuție de personaje. El (n.r. Jarmusch) refuză să spună că este vorba de fapt despre un film-comentariu social, dar știm cu toții că filmele cu zombie asta sunt de cele mai multe ori, așa că este destul de ușor să vă dați seama despre ce va fi vorba. În film se întâmplă de asemenea o catastrofă ecologică care va complica lucrurile”. Murray declarase și el anterior că filmul este foate amuzant.

Toată lumea crede că filmul va fi lansat în 14 iunie, însă, luând în considerare istoria lui Jarmusch la Festivalul de Film de la Cannes, cine știe dacă premiera filmului nu va avea loc și de data aceasta acolo.

ARTICOLE SIMILARE

Ultima sansa sa-ti gasesti un job vara aceasta – afla ce salariu poti avea la primul job!

realitatea

SF ECATERINA si fetele nemaritate / Traditii si obiceiuri

Actrița Scarlett Johansson a fost desemnată femeia cu buze perfecte

Andreea Damian

9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor

Andreea Damian

Britney Spears s-a logodit! Cum arată inelul

Andreea Damian

Mircea Badea și Carmen Brumă, imaginea care a aprins internetul. Cum s-au pozat la piscină

Andreea Damian

Scrie un comentariu