Tabu
PEOPLE Slider

JLo, în bikini de ziua ei. Ce dietă o ajută să se mențină în formă la 49 de ani

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez pare să dețină elixirul tinereții veșnice. Vedeta a împlinit, marți, 49 de ani, dar aspectul fizic nu îi trădează deloc vârsta. Și pentru a marca aniversarea, diva latino a postat pe contul ei de Instagram fotografii de la petrecere. Jennifer Lopez avea un corp perfect și era îmbrăcată într-un costum de baie din două piese de culoare neagră. Alături de ea se aflau prieteni, dar și iubitul său, Alex Rodriguez.

Numeroasele ore petrecute la sală și dietele stricte pe care le urmează Jennifer Lopez s-au văzut pe abdomentul ei bine definit și pe corpul tonifiat. Deși se apropie de 50 de ani, cântăreața arată mai bine ca niciodată. Acest lucru se datorează dietei și activității fizice intense. Pentru JLo, sportul nu este suficient. De aceea respectă o serie de reguli ce țin de dieta zilnică.

https://www.instagram.com/p/Bli7zdHFjwO/?hl=ro&taken-by=jlo

Antrenorul vedetei a scăpat porumbelul și a dezvăluit câteva din secretele acesteia. „Mănâncă foarte curat pentru că are nevoie de combustibil de calitate pentru a avea energie pentru toate lucrurile pe care le face. Totul este organic și foarte bine gândit, există un echilibru între proteinele de foarte bună calitate și alimentele nutritive dense. Totul este proaspăt, nu există nimic prelucrat, doar praful de proteine dintr-un shake, dacă facem un shake de acest fel într-o zi.“, a dezvăluit Tracy Anderson, antrenorul artistei, potrivit people.com. „Echilibrul este secretul, atât în ceea ce privește alimentația, cât și sportul”, a completat el.

ARTICOLE SIMILARE

Whitney Houston: visez că diavolul vrea să mă prindă, dar știu că scap, nu mă va prinde niciodată

Dora Constantinovici

Fosta soție a lui Arnold, dezvăluiri incendiare, într-o nouă carte

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu, cură inedită de detoxifiere

Tabu Tabu

„Like a Prayer” a Madonnei, piesa care a înfuriat Vaticanul, a împlinit 30 de ani

Andreea Damian

Amazon, criticat pentru ornamentele de Crăciun cu imagini din fostul lagăr de concentrare Auschwitz

Andreea Damian

Revista People a desemnat ”cel mai sexy bărbat în viaţă” din 2020

Andreea Damian

Scrie un comentariu