Home > Slider > JLo, în bikini de ziua ei. Ce dietă o ajută să se mențină în formă la 49 de ani

JLo, în bikini de ziua ei. Ce dietă o ajută să se mențină în formă la 49 de ani

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez pare să dețină elixirul tinereții veșnice. Vedeta a împlinit, marți, 49 de ani, dar aspectul fizic nu îi trădează deloc vârsta. Și pentru a marca aniversarea, diva latino a postat pe contul ei de Instagram fotografii de la petrecere. Jennifer Lopez avea un corp perfect și era îmbrăcată într-un costum de baie din două piese de culoare neagră. Alături de ea se aflau prieteni, dar și iubitul său, Alex Rodriguez.

Current birthday situation… yup

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Numeroasele ore petrecute la sală și dietele stricte pe care le urmează Jennifer Lopez s-au văzut pe abdomentul ei bine definit și pe corpul tonifiat. Deși se apropie de 50 de ani, cântăreața arată mai bine ca niciodată. Acest lucru se datorează dietei și activității fizice intense. Pentru JLo, sportul nu este suficient. De aceea respectă o serie de reguli ce țin de dieta zilnică.

https://www.instagram.com/p/Bli7zdHFjwO/?hl=ro&taken-by=jlo

Antrenorul vedetei a scăpat porumbelul și a dezvăluit câteva din secretele acesteia. „Mănâncă foarte curat pentru că are nevoie de combustibil de calitate pentru a avea energie pentru toate lucrurile pe care le face. Totul este organic și foarte bine gândit, există un echilibru între proteinele de foarte bună calitate și alimentele nutritive dense. Totul este proaspăt, nu există nimic prelucrat, doar praful de proteine dintr-un shake, dacă facem un shake de acest fel într-o zi.“, a dezvăluit Tracy Anderson, antrenorul artistei, potrivit people.com. „Echilibrul este secretul, atât în ceea ce privește alimentația, cât și sportul”, a completat el.

Articole asemanatoare
jennifer lopez
Jennifer Lopez lansează o linie de produse pentru îngrijirea pielii
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și-a regizat singură videoclipul și a ieșit ceva nemaipomenit
Versace a recreat rochia pe care Jennifer Lopez a purtat-o acum 18 ani la Premiile Grammy
Mariah Carey
Mariah Carey continuă s-o tachineze pe Jennifer Lopez

Comenteaza acest articol

JLo, în bikini de ziua ei. Ce dietă o ajută să se mențină în formă la 49 de ani

by Andreea Damian   1 min
0