Home > Lifestyle > Jobul de vis. Ești plătit cu 4.500 de dolari pe lună ca să călătorești

Jobul de vis. Ești plătit cu 4.500 de dolari pe lună ca să călătorești

jobul de vis

Vara bate la ușă, iar dacă deja îți planuri de vacanță, mai gândește-te o dată, pentru că te poți alege cu jobul de vis. Compania aeriană WOW Air angajează ghizi turistici. Atenție! Vei fi remunerat cu 4.500 de dolari pe lună.

Locul de muncă ideal, mai ales dacă iubești călătoriile și locurile noi. Vei vizita destinații de vis din Europa și America de Nord. Vei gusta mâncarea locală, vei cunoaște cultura și viața de noapte din locurile pe care vizitezi și te vei bucura de frumusețea lor naturală. Tot ce trebuie să faci este să redactezi apoi materiale despre ceea ce ai văzut și ai trăit și să faci multe, multe poze. Blogurile, vlogurile, GIF-urile și rețelele de socializare sunt platformele pe care trebuie să postezi experiența ta ca ghid turistic.

Ce trebuie să includă ghidul digital pentru călătorii? Secrete locale, tipsuri de călătorie, sfaturi despre bugetul de călătorie și alte detalii care i-ar putea ajuta pe alții.

Candidații acceptați vor locui într-un apartament plătit, complet mobilat în centrul orașului Reykjavik. Cheltuielile pentru transport și tururi în jurul Islandei vor fi acoperite. Și mai mult, vei fi plătit să faci asta: aproximativ 4.500 de dolari pe lună. Sună fantastic!

Ceea ce este și mai interesant, este că poți candida pentru acest post împreună cu un prieten sau cu iubita sau iubitul. și partenerul tău de călătorii va primi exact același salariu: 4.500 de dolari. Doar așa vei putea să explorezi țara în lung și în lat, fără să te plictisești sau să îți fie urât singur.

Viitorii ghizi turistici ar putea chiar să aleagă unde să meargă peste vară, a declarat un reprezentant WOW pentru Business Insider. Destinațiile includ Parisul, Dublin, Amsterdam, Copenhaga, Los Angeles și New York. Jobul este pe perioadă determinată, între 1 iunie și 15 august. Pentru a aplica la acesta, trebuie să depui un CV pe site-ul companiei WOW Air, până la data de 14 mai, însoțit de un scurt video în care să demonstrezi că ai calitățile necesare pentru a candida la acest job. Succes, concurența este strânsă, au anunțat organizatorii!

 

Articole asemanatoare
vancață
10 filme despre călătorii care te vor face să te simți ca în vacanță
călătorii
Cele mai sigure și cele mai periculoase ţări pentru călătorii în 2020
vacanțe
Vacanțe de explorare, exotice și periculoase: de ce femeile preferă să călătorească singure
pisici
Se caută om care să aibă grijă de 55 de pisici pe o insulă din Grecia. Ce condiții se cer

Comenteaza acest articol

Jobul de vis. Ești plătit cu 4.500 de dolari pe lună ca să călătorești

by Andreea Damian   1 min
0