Tabu
Image default
LIFESTYLE

Joburi bine platite pentru care ai nevoie de o limba straina

Cunoasterea unei limbi straine se poate dovedi extrem de utila in multe momente ale vietii, cum ar fi in calatorii, in cariera sau in consolidarea relatiilor cu membrii familiei care traiesc in alte tari. Printre limbile straine pe care merita sa inveti sa le vorbesti se numara engleza, spaniola, franceza, germana, mandarina, rusa si araba.

Vorbitorii de limbi straine se numara, in prezent, printre cei mai cautati angajati de pe piata fortei de munca. In cazul in care vorbesti o limba straina rara si detii si alte abilitati, poti ajunge sa castigi si 1.500 de euro net lunar, pe o pozitie de entry-level.  Descopera, in continuare, cateva dintre cel mai bine platite joburi de pe piata muncii, pentru care este nevoie sa cunosti o limba straina.

Fotograf turistic

Jobul de fotograf turistic este ideal pentru pasionatii de fotografie si calatorii. Photohotel, o companie activa in Romania, Spania si Grecia, cauta constant sa recruteze fotografi turistici vorbitori de limba engleza. Intra pe site-ul companiei si afla mai multe pareri despre Photohotel si descopera ce presupune jobul de fotograf turistic.

Programator

Angajatii din IT&C ocupa primul loc in clasamentul celor mai bine platiti salariati din economie, cu un castig mediu net lunar care depaseste 6.000 de lei, arata datele centralizate de Institutul National de Statistica (INS). Insa companiile de pe piata locala sunt dispuse sa plateasca mult mai mult ca sa-si atraga specialistii de care au nevoie. Salariile din IT&C au explodat in ultimii ani, in conditiile in care facultatile produc prea putini absolventi decat necesarul companiilor.  Daca esti pasionat de programare si vrei sa obtii un job bine platit intr-o companie multinationala, de exemplu, este obligatoriu sa cunosti macar limba engleza.

Insotitor de zbor

In cazul in care iti doresti un job care sa-ti permita sa calatoresti cat mai mult si sa-ti garanteze un venit lunar ridicat, atunci ai putea sa te angajezi ca insotitor de zbor. Marile companii deruleaza periodic campanii masive de recrutare pentru insotitori de zbor. Un insotitor de zbor trebuie sa indeplineasca niste criterii fizice minime, sa vorbeasca minimum o limba straina si sa poata relationa foarte usor cu alti oameni.

ARTICOLE SIMILARE

FEBRA DESPARTIRILOR: Fostul iubit al Ancai Turcasiu- ‘Daca dragoste nu e…”

BĂTAIE la NUNTA lui Călin Popescu Tăriceanu!

O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie

Andreea Damian

3 gesturi romantice facute de vedete care te vor impresiona cu siguranta

realitatea

Testare dermatologică gratuită

realitatea

Whitney Houston: visez că diavolul vrea să mă prindă, dar știu că scap, nu mă va prinde niciodată

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu