Tabu
Image default
lifestyle

Jocuri amuzante la plajă

Vacanța în familie se poate transforma, de multe ori, într-o grijă-n plus față de copii. Însă cu puțină imaginație, poate deveni o experiență foarte distractivă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Atunci când copiii s-au săturat de construit castele de nisip și de bălăcit, încercați una dintre urmatoarele idei.

Geologie la plajă

Folosiți o lupă pentru a cerceta nisipul si scoicile pe care le găsiți pe plajă. Comparați firele de nisip uscate cu cele ude și explorați diferitele linii și micile creaturi pe care le găsiți în scoici. Colecționați mai multe feluri de scoici și distrați-vă sortându-le și comparându-le.

Darts la plajă

Desenați în nisip, un cerc mare ca la jocul de darts, atribuiți fiecărei secțiuni din cerc câte un punctaj. Folosiți scoicile pe care le-ați cules pentru a juca darts pe plajă. Å¢ineți cont de punctaj și alegeți un anumit număr de puncte la care trebuie să se ajungă pentru a câștiga.

Stropitoarea

Împărțiți-vă în două echipe egale și luați fiecare câte o pușcă mare, plină cu apă. Desenați câte o linie în spatele fiecărei echipe și apoi plasați mingea între cele două linii. Fiecare echipă va trebui să ducă mingea stropind-o, dincolo de linia celeilalte echipe, fără să-și folosească mâinile și picioarele.

Apă proaspată din mare

Puneți puțina apă din mare într-un vas mai larg. Plasați o ceașcă mică în centrul vasului. Asigurați-vă că ceașca nu este mai înaltă decât vasul, dar că depășește nivelul apei din vas. Acoperiți bolul și ceașca cu o folie de plastic și puneți o piatră sau o scoică mai mare deasupra. După câteva ore de stat la soare, apa va începe să se evapore, folia de plastic va fi acoperită de condens si ceașca va fi plină cu apă proaspată, fără sare.

Cu sfaturile de mai sus și o cremă de protecție solară, nu aveți de ce să vă faceți griji la plajă.

ARTICOLE SIMILARE

Hilary Swank încurajează femeile să se tundă scurt

realitatea

Noul zid al Europei?

realitatea

“Când am terminat facultatea eram SEMIVIRGINĂ”

Cel mai SEXY moment la suspendarea lui BASESCU – incredibila FOTO

realitatea

Top 12 cele mai inestetice zâmbete celebre

realitatea

Londra e ca mine. Puțin “altfel- adică.

realitatea

Scrie un comentariu