Home > Slider > Jodie Foster și-a abandonat tatăl și l-a lăsat să moară de foame

Jodie Foster și-a abandonat tatăl și l-a lăsat să moară de foame

Jodie Foster

Lucius Fisher Foster III, veteran de război, trăia cu doar 166 de dolari pe săptămână înainte de a-și da ultima suflare după o lungă bătălie cu boala Alzheimer. Bărbatul era tatăl celebrei Jodie Foster, care l-a renegat toată viața ei. Bătrânul a încetat din viață la vârsta de 94 de ani, într-un apartament micuț din Los Angeles – foarte aproape de conacul generos pe care fiica sa l-a vândut recent cu aproximativ 15 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Relația actriței americane cu tatăl ei era deteriorată de foarte mulți ani. Cei doi nu și-au vorbit de când bărbatul a divorțat de mama lui Jodie, producătoarea de film Evelyn Ella Almond, la scurt timp după nașterea actriței. Lucius Fisher Foster III a divorțat pe Almond, susținând că era lesbiană. Iar ironia sorții face ca după mulți ani, propria lui fiică să recunoască public că este lesbiană. De altfel, cu niciunul dintre ceilalți copii ai săi –Cindy, Connie, Amy și Buddy – nu a avut o relație părinte-copil normală.

În timp ce Jodie Foster și-a construit un nume în showbizul mondial și a clădit o carieră solidă la Hollywood, tatăl ei se lupta cu sărăcia. În mare parte, din cauza lui! Presa a scris că Lucius Fisher Foster III era un escroc, păcălind oameni în vârstă să cumpere case care nu există. Acesta este și motivul pentru care a petrecut după gratii 2 ani de zile. Imediat după ce a fost eliberat, el le-a spus reporterilor că fiica sa, care are o avere estimată la 100 de milioane de dolari, l-a condamnat să trăiască în sărăcie.

Mama lui Jodie Foster are acum 89 de ani și suferă de demență. Actrița i-a adus un omagiu cânda câștigat Globul de Aur în 2013: „Mamă, știu că ești undeva dincolo de ochii albaștri și că există atât de multe lucruri pe care nu le vei înțelege în seara asta. Acesta este singurul care trebuie să-l înțelegi: Te iubesc, te iubesc, te iubesc”.

Jodie Foster şi Alexandra Hedison, de profesie fotograf, şi-au unit destinele în 2014, după câţiva ani de relaţie. Cele două au fost foarte discrete şi nu au dezvăluit picanterii despre viaţa lor intimă. Soţia lui Jodie Foster a fost şi iubita moderatoarei Ellen DeGeneres, cu care a avut o relaţie din 2001 până în 2004.

Articole asemanatoare
Jodie Foster s-a «însurat» în secret!
Actriţa Jodie Foster se iubeşte cu o celebră fotografă. Vezi despre cine e vorba!
Top 10 cele mai deștepte dive de la Hollywood

Jodie Foster și-a abandonat tatăl și l-a lăsat să moară de foame

by Andreea Damian   1 min
1