Home > Fără categorie > Johhny Depp are o metodă legală pentru a nu plăti impozite

Johhny Depp are o metodă legală pentru a nu plăti impozite

Johhny Depp nu e doar extrem de celebru, dar şi extrem de şmecher. Actorul reuşeşte să nu plătească taxe într-un mod cât se poate de legal: călătoreşte şi evită să stea în Franţa ( acolo unde locuieşte împreună cu iubita lui, Vanessa Paradis) mai mult de şase luni în fiecare an. Explicaţiile vin chiar de la el.

Johnny Depp: “Dacă stau mai mult de 183 de zile pe an în Franţa ar trebui să încep să plătesc impozite. Aşa că trăiesc aici, în Statele Unite ale Americii şi în locurile unde filmez. Autorităţile franceze îşi doreau ca eu să devin cetăţean al Franţei pentru banii mei. Rezidenţa mea permanentă aici ar schimba multe lucruri, nu doar plata unor impozite. Nu sunt pregătit să renunţ la cetăţenia americană!”. Şi nici la câteva zeci de milioane de dolari, am adăuga noi. Aşa că Johhny ţine o evindenţă clară a zilele petrecute în Franţa.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, actorul spunea că munceşte pentru copiii lui şi ai Vanessei şi că vrea să le asigure acestora un viitor care să le permită să facă tot ce vor ei, atâta timp cât asta nu îi afectează negativ la un nivel fizic sau psihic.


Loading...

Comenteaza acest articol

Johhny Depp are o metodă legală pentru a nu plăti impozite

by realitatea   1 min
0