Tabu
PEOPLE Slider

John Travolta, convins de „bunul său prieten” Pitbull să se tundă la chelie

John Travolta

John Travolta a suprins pe toată lumea la începutul anului, când s-a afișat în public tuns zero. Actorul se chinuia cu peruci ca să pară mai tânăr și iată că la 64 de ani a decis că-i timpul să se radă în cap. Acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de fiica sa, Ella, în vârstă de 18 ani, fără să atragă însă atenția asupra cheliei.

Starul din „Pulp Fiction” s-a obișnuit deja cu aspectul lui natural, deși fanii lui sunt încă șocați. Noua lui frizură are legătură cu următoarele filme în care va juca, „The Poison Rose”, „Trading Paint” și „Moose”.

Travolta a explicat într-un interviu pentru publicația Extra că Pitbull a fost cel care l-a convins să se tundă zero. Rapperul de 38 de ani a compus coloana sonoră a filmului „Gotti: In the Shadow of My Father” (2018), cu John Travolta în rolul principal. Cei doi au devenit prieteni în timpul filmărilor și au participat împreună la aproape toate evenimentele de promovare a peliculei.

„Un bun prieten, Armando Perez aka Pitbull, își trăiește astfel viața. Mi-a trimis fotografii cu mine, în care aveam păr mare și le-a retușat să par tuns la chelie și mi-a spus că mă preferă fără păr. Așa că m-am gândit… poate e timpul”, a mărturisit Travolta.

Se pare că Pitbull l-a convins pe actor să renunțe la podoaba capilară artificială, după o gală din decembrie 2018, la care au mers împreună și unde Travolta avea un păr des. Mulți ani s-a chinuit Travolta cu implanturile de păr și perucile artificiale. El a declarat pentru Entertainment Tonight că adoră această schimbare de look și intenționează să o păstreze pentru o lungă perioasă de timp. „(Pitbull) Este cu siguranță inspirația mea”, a spus el.

Chiar dacă filmul Gotti nu a avut succesul la care se așteptau producătorii, ceva bun tot a ieșit – între Travolta și Pitbull l-a legat o prietenie frumoasă. John Travolta a făcut un rol memorabil în filmul biografic „Gotti”, unde l-a interpretat pe celebrul boss al clanului mafiot Gambino, John Gotti. Filmul a fost prezentat la Festivalul de la Cannes. Soţia lui Gotti este interpretată de Kelly Preston, partenera de viaţă a lui Travolta.

ARTICOLE SIMILARE

Număr record de femei în rolurile principale în filmele lansate în 2019

Andreea Damian

Inna a scos de la naftalină imagini fierbinți din trecutul ei

Tabu Tabu

DiCaprio, replică pentru președintele Braziliei, care-l acuză că a finanțat incendierea pădurii amazoniene

Andreea Damian

Scrie un comentariu