Home > Slider > John Travolta a dansat pe scenă lângă 50 Cent la Cannes

John Travolta a dansat pe scenă lângă 50 Cent la Cannes

John Travolta este cunoscut pentru mișcările lui de dans din Grease, Saturday Night Fever și Pulp Fiction însă acum a fost filmat alături de 50 Cent dansând direct pe scenă, la un concert al acestuia de la Cannes.

Filmarea a fost realizată de Jeremy Bettis, unul dintre directorii de imagine ai lui 50 Cent care a postat rapid clipul pe rețelele de socializare comentând “Wow! @johntravolta joined @50cent @tonyyayo @djchubbychub on stage tonight at #Cannes ! Crazy Night.”

50 Cent a postat și el rapid clipul pe Twitter scriind: “Eu și John Travolta petrecând, jur că am apărut pe scenă doar datorită lui!” – făcând astfel o ironie la adresa lui Kanye West. West a spus săptămâna trecută că își va face o liposucție pentru a nu i se spune că e gras așa cum i s-ar fi spus la un eveniment lui 50 Cent care apoi ar fi plecat acasă de supărare.

Travolta se află la Cannes zilele acestea pentru a promova noul film în care apare – Gotti. Filmul urmărește viața mafiotului John Gotti (jucat de Travolta) care este capul familiei renumite Gambino. Soția din viața reală a actorului – Kelly Preston apare și în filmul Gotti interpretând rolul soției mafiotului, Victoria.

În cea de-a doua jumătate a anilor ’70 (născut pe 18 februarie 1954) John Travolta a devenit un fenomen cultural. În anul 1997 a fost nominalizat la Academia de Film și de New York Critics Circle pentru cel mai bun actor cu Saturday Night Fever și în 1994 a fost din nou nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor cu Pulp Fiction. O alta nominalizare primește în anul 1995 la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol dramatic tot cu Pulp Fiction.

Cântăreul american 50 Cent cu numele real Curtis Jackson s-a născut la data de 6 iulie 1976 în districtul Jamaica din Queens, New York City. În anul 1999 a semnat un contract cu Columbia Records și a scos albumul devenit deja un clasic Power of a dollar – principalul hit fiind How to rob. Ca actor, 50 Cent s-a dovedit destul de bun, jucând în filme ca Get Rich or Die Tryin’, Home of the brave sau Righteous Kill.

Articole asemanatoare
Cannes 2020: cele 56 de filme anunţate în selecţia oficială
Cannes
Festivalul de la Cannes nu va putea avea loc în formatul original
Ngoc Trinh
Modelul fără lenjerie intimă de la Cannes, amendat și condamnat în țara sa din cauza ținutei
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio propune soluţii pentru limitarea încălzirii globale într-un film prezentat la Cannes

Comenteaza acest articol

John Travolta a dansat pe scenă lângă 50 Cent la Cannes

by realitatea   1 min
0