Tabu
Image default
PEOPLESlider

John Travolta, mărturisiri despre momentul în care a dansat cu Prințesa Diana

În 1985, John Travolta a avut ocazia să-i fure un dans Prințesei Diana la o petrecere organizată la Casa Albă, de președintele Ronald Reagan și soția sa Nancy. Momentul va rămâne pentru totdeauna gravat în memoria starului american.

Actorul a rememorat momentul pentru publicația Esquire, din Spania. Travolta recunoaște că a avut norocul să se numere printre invitați.

„Nu credeam că îmi vor cere să dansez cu ea. Am avut marele privilegiu și onoarea de a face acest lucru și m-am zis: Trebuie să existe un motiv pentru care se întâmplă asta și ar fi bine să dau totul (…) Asta însemna să conduc bine dansul și să mă asigur că ne-am distrat. Asta a fost partea ușoară, dar să o salut în mod corespunzător pe Diana, să par încrezător și să-i cer să danseze cu mine…asta a fost partea grea”, a spus actorul din Grease.

John Travolta își amintește perfect ce a urmat. „Gândește-te la ce era în jurul nostru. Eram la Casa Albă. E miezul nopții. Scena este ca un vis. Mă apropii de ea, îi ating cotul, și o invit la dans. Se învârte și îmi oferă acel zâmbet, ușor trist, și acceptă invitația mea. Și iată-ne acolo, dansând împreună, ca și cum ar fi un basm”, a mărturisit actorul.

„Cine și-ar fi imaginat vreodată că i se va întâmpla așa ceva într-o bună zi? Am fost destul de deștept să imortalizez clipa în memoria mea ca un moment special, magic”, a mai adăugat actorul.

Lady Diana a fost ucisă doisprezece ani mai târziu într-un accident de mașină, pe 31 august 1997, la Paris.

ARTICOLE SIMILARE

Dezastru pentru gigantul de entertainment Disney

Andreea Damian

Calea Lactee a înghițit o altă galaxie în urmă cu 10 miliarde de ani

Andreea Damian

„Am 40 de ani, dar mă simt de 70”: cum ne-a îmbătrânit pandemia

Andreea Damian

Ministerul Agriculturii nu mai are nicio scuză, Comisia Europeană ne-a dat lege să verificăm dublul standard al alimentelor

Dora Constantinovici

CHA CHA LITIX! Episodul 69. Atenție, se deschid ușile!

Andreea Damian

Cea mai bună prietenă a Prințesei Diana dezvăluie adevărul despre divorțul de Charles

Andreea Damian

Scrie un comentariu