Tabu
Image default
PEOPLE Slider

John Travolta, mărturisiri despre momentul în care a dansat cu Prințesa Diana

În 1985, John Travolta a avut ocazia să-i fure un dans Prințesei Diana la o petrecere organizată la Casa Albă, de președintele Ronald Reagan și soția sa Nancy. Momentul va rămâne pentru totdeauna gravat în memoria starului american.

Actorul a rememorat momentul pentru publicația Esquire, din Spania. Travolta recunoaște că a avut norocul să se numere printre invitați.

„Nu credeam că îmi vor cere să dansez cu ea. Am avut marele privilegiu și onoarea de a face acest lucru și m-am zis: Trebuie să existe un motiv pentru care se întâmplă asta și ar fi bine să dau totul (…) Asta însemna să conduc bine dansul și să mă asigur că ne-am distrat. Asta a fost partea ușoară, dar să o salut în mod corespunzător pe Diana, să par încrezător și să-i cer să danseze cu mine…asta a fost partea grea”, a spus actorul din Grease.

John Travolta își amintește perfect ce a urmat. „Gândește-te la ce era în jurul nostru. Eram la Casa Albă. E miezul nopții. Scena este ca un vis. Mă apropii de ea, îi ating cotul, și o invit la dans. Se învârte și îmi oferă acel zâmbet, ușor trist, și acceptă invitația mea. Și iată-ne acolo, dansând împreună, ca și cum ar fi un basm”, a mărturisit actorul.

„Cine și-ar fi imaginat vreodată că i se va întâmpla așa ceva într-o bună zi? Am fost destul de deștept să imortalizez clipa în memoria mea ca un moment special, magic”, a mai adăugat actorul.

Lady Diana a fost ucisă doisprezece ani mai târziu într-un accident de mașină, pe 31 august 1997, la Paris.

ARTICOLE SIMILARE

Internetul a „ucis-o” pe Madonna. Diva, confundată cu Maradona

Andreea Damian

Șapte moduri prin care ianopauza îți schimbă viața sexuală

Andreea Damian

De ce este absolut necesar să îți schimbi rutina de frumusețe vara?

Andreea Damian

Cele două mituri stupide despre corpurile femeilor pe care le-am învățat din filme

realitatea

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Andreea Damian

18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!

Andreea Damian

Scrie un comentariu