Tabu
Image default
PEOPLE Slider

John Turturro lucrează la un spin-off al filmului The Big Lebowski despre viața lui Jesus Quintana

Lui John Turturro i-a fost destul de greu să lucreze la un film paralel filmului The Big Lebowski însă într-un nou interviu din The Independent, Turturro vorbește despre proiect, pe care îl numește Going Places.

În timp ce lucra la o adaptare în limba engleză a comediei erotice a lui Bertrand Blier din 1974, Les Valseuses, Turturro își tot amintea de Quintana. “Am inceput să mă joc cu ideea și m-am gandit că mai putem face câte ceva cu ironia și lipsa de respect ale personajului”, declara Turturro pentru Screen Daily în 2016.

Nici bine n-au trecut trei ani și continuarea filmul fraților Coen – The Big Lebowski, este aproape gata. Turturro a explicat că procesul de editare a durat mult mai mult decât anticipase, dar că, în cele din urmă s-a ajuns la o variantă a filmului care corespunde standardelor sale. O descriere a noului fir narativ al filmului lansată anterior vorbește despre Going Places – “un trio de inadaptabili a căror poveste încărcată sexual evoluează într-o poveste de dragoste surprinzătoare, deoarece atitudinea lor spontană și schimbătoare față de trecut sau viitor se transformă din când în când și neintenționat în fapte bune “. În plus față de filmul fraților Coen, alături de Turturro, distribuția o include pe Audrey Tautou și Bobby Cannavale.

“Este un film destul de alert”, a explicat Turturro într-un interviu acordat The Independent. “Și arată cât de proști sunt bărbații. Asta este ceea ce face filmul – arată că femeile sunt cele mai puternice, cele mai complexe. A trebuit să-l modific de mai multe ori pe ici pe colo, dar acum mă simt foarte bine cu rezultatul. Este în esență despre ieșirea din închisoare a lui Jesus [după ce acestuia i s-a înscenat că ar fi pedofil]. Este o comedie, dar o comedie foarte umană.”

Turturro a făcut noul film cu sprijinul deplin al regizorilor lui The Big Lebowski – Joel și Ethan Coen. “Sunt prietenii mei, prieteni apropiați și au fost de ajutor atunci când am spus că vreau să explorez personajele mai mult”, a spus el. “Ei au spus, trebuie să faci asta pentru că noi nu o s-o facem! Dacă am ceva de arătat, le arăt lor prima dată atunci când sunt în apropiere și timpul le permite”. Deși data lansării nu a fost încă stabilită, este de așteptat ca Turturro să lanseze Going Places anul acesta, cel mai probabil la un festival de film din toamnă.

ARTICOLE SIMILARE

Fostul iubit al Innei ar putea deveni tată de băiat

Tabu Tabu

Ar putea pandemia de Covid-19 să pună capăt unui gest pe care îl facem de mii de ani?

Andreea Damian

Angelina Jolie a găsit soluția pentru pacea mondială

Andreea Damian

Jane Fonda dezvăluie rutina sa de îngrijire a pielii. Conține un element-surpriză!

Andreea Damian

Quentin Tarantino, tată pentru prima dată la vârsta de 56 de ani

Andreea Damian

Soluția 100% naturală care te scapă de mucegaiul din locuință pentru totdeauna

Andreea Damian

Scrie un comentariu