Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Johnny Depp își dă în judecată fosta soție, Amber Heard, pentru defăimare și îi cere daune uriașe

Johnny Depp a deschis un proces de defăimare împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard, după ce aceasta l-a acuzat de violență domestică.

Starul în vârstă de 55 de ani descrie „abuzurile” din 2016 drept „o farsă elaborată”, potrivit The Blast, și îi cere daune în valoare de 50 de milioane de dolari.

Depp a acționat-o în instanță după ce în luna decembrie 2018, Amber declara pentru Washington Post că a primit amenințări cu moartea din cauza lui. Mai mult, actriţa spune că Depp este atât de influent la Hollywood, încât ulterior i-a fost afectată şi cariera: a pierdut nişte roluri importante şi nişte campanii bănoase.

„Scriu asta din postura femeii care a trebuit să-şi schimbe numărul de telefon în fiecare săptămână, pentru că eram ameninţată cu moartea. M-am simţit ca şi cum eram judecată la tribunal de către opinia publică fiindcă lovisem într-o legendă. Şi am avut ocazia să văd cum insituţiile îi protejează pe bărbaţii acuzaţi de abuz”, a scris ea pentru Washington Post.

Avocații lui Depp susțin că acuzațiile de violență domestică „făceau parte dintr-o farsă elaborată pentru a genera publicitate pozitivă pentru doamna Heard și pentru a-și promova cariera”. „[Amber Heard] nu este o victimă a abuzului domestic, este o făptașă”, mai spun avocații.

Amber Heard a intentat divorț în mai 2016, după un mariaj de 15 luni, declarând că a fost agresată fizic și verbal de Johnny Depp. Divorțul a fost finalizat în ianuarie 2017, iar o parte din banii obținuți după despărțire (7 milioane de dolari) i-a donat Spitalului de Copii din Los Angeles.

ARTICOLE SIMILARE

Sharon Stone, distrusă! O nouă boală s-a abătut asupra surorii mai mici, bolnavă de lupus

Andreea Damian

Paul Ciuci de la Compact, criticat după ce a salvat o căprioară

Tabu Tabu

Ceaiul de ghimbir – aliatul racelilor de sezon

realitatea

Dorian Popa și Anamaria Petrișor joacă roluri duble în noul videoclip

Tabu Tabu

Alicia Keys, artista care reușește să impresioneze prin naturaleţe

Andreea Damian

Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale

realitatea

Scrie un comentariu