Home > Slider > Johnny Depp își face planuri de căsătorie cu o rusoaică, mai tânără cu 35 de ani decât el

Johnny Depp își face planuri de căsătorie cu o rusoaică, mai tânără cu 35 de ani decât el

Johnny Depp

Johnny Depp abia ce a ieșit dintr-o căsnicie care era să-l coste carieră, că deja se gândește la însurătoare. De data aceasta, aleasa inimii lui e brunetă, are în jur de 20 de ani și e dansatoare.

Polina Glen e din St. Petersburg și l-a cunoscut pe Depp (55 de ani) la o petrecere în Los Angeles, anul trecut. „Polina şi Johnny s-au cunoscut la o petrecere în Los Angeles. Ea primeşte invitaţii la o mulţime de evenimente, este dansatoare şi o femeie foarte frumoasă. Când s-au întâlnit, ea nu ştia cine este el, în realitate, starurile arată diferit faţă de felul în care arată pe marele ecran”, a spus un apropiat al dansatoarei de nici 25 de ani.

Circulă zvonuri că frumoasa rusoaică s-a mutat deja în casa actorului american, din Sunset Boulevard, California, SUA. De altfel, ea este cea care a dat în vileag planurile de căsătorie ale starului din Pirații din Caraibe, potrivit contactmusic.net.

Cu ceva timp în urmă, Johnny Depp a fost surprins în ipostaze romantice cu „o femeie misterioasă“ într-un hotel din Belgrad, Serbia. Această femeie era nimeni alta decât Polina. Au fost fotografiați şi în mai 2018, în timp ce actorul se afla în turneu în Moscova, alături de trupa sa, The Hollywood Vampires.

Deși viitorul ei soț e mai mare cu 30 de ani decât ea, Polina vrea să-l prezinte părinților. Totodată, Johnny Depp ar vrea să meargă în Rusia pentru a o cere de la părinţii ei, care locuiesc în Sankt Petersburg.

Aceasta este prima relație amoroasă a actorului, după divorțul de Amber Heard, care s-a pronunțat în 2017. Johnny Depp a mai avut o relație de 14 ani cu actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis cu care are doi copii – Lily Rose și Jack.

 

 

Articole asemanatoare
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală
Johnny Depp
Reclamă cu Johnny Depp eliminată de Dior, în urma protestelor comunităţii amerindiene
Cry Baby
Brad Pitt a ratat un rol important pentru că a fost prea seducător la casting

Johnny Depp își face planuri de căsătorie cu o rusoaică, mai tânără cu 35 de ani decât el

by Andreea Damian   1 min
1