Tabu
Image default
PEOPLESlider

Johnny Depp își face planuri de căsătorie cu o rusoaică, mai tânără cu 35 de ani decât el

Johnny Depp abia ce a ieșit dintr-o căsnicie care era să-l coste carieră, că deja se gândește la însurătoare. De data aceasta, aleasa inimii lui e brunetă, are în jur de 20 de ani și e dansatoare.

Polina Glen e din St. Petersburg și l-a cunoscut pe Depp (55 de ani) la o petrecere în Los Angeles, anul trecut. „Polina şi Johnny s-au cunoscut la o petrecere în Los Angeles. Ea primeşte invitaţii la o mulţime de evenimente, este dansatoare şi o femeie foarte frumoasă. Când s-au întâlnit, ea nu ştia cine este el, în realitate, starurile arată diferit faţă de felul în care arată pe marele ecran”, a spus un apropiat al dansatoarei de nici 25 de ani.

Circulă zvonuri că frumoasa rusoaică s-a mutat deja în casa actorului american, din Sunset Boulevard, California, SUA. De altfel, ea este cea care a dat în vileag planurile de căsătorie ale starului din Pirații din Caraibe, potrivit contactmusic.net.

Cu ceva timp în urmă, Johnny Depp a fost surprins în ipostaze romantice cu „o femeie misterioasă“ într-un hotel din Belgrad, Serbia. Această femeie era nimeni alta decât Polina. Au fost fotografiați şi în mai 2018, în timp ce actorul se afla în turneu în Moscova, alături de trupa sa, The Hollywood Vampires.

Deși viitorul ei soț e mai mare cu 30 de ani decât ea, Polina vrea să-l prezinte părinților. Totodată, Johnny Depp ar vrea să meargă în Rusia pentru a o cere de la părinţii ei, care locuiesc în Sankt Petersburg.

Aceasta este prima relație amoroasă a actorului, după divorțul de Amber Heard, care s-a pronunțat în 2017. Johnny Depp a mai avut o relație de 14 ani cu actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis cu care are doi copii – Lily Rose și Jack.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

S-ar putea ca dormitoarele dezordonate să facă Instagram-ul cool again

realitatea

Motivele pentru care Meghan Markle nu poartă culori vii precum Kate Middleton

Andreea Damian

Starurile plâng decesul celebrului jucător de baschet Kobe Bryant

Andreea Damian

Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu în 2022

Andreea Damian

De ce femeile ar trebui să înceapă să le ofere o șansă și bărbaților scunzi

Andreea Damian

Meghan Markle, decizie extremă: va naște în apă, acasă

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu