Home > Fără categorie > Johnny Depp o iubeşte pe Penelope Cruz

Johnny Depp o iubeşte pe Penelope Cruz

Johnny Depp a declarat de curând că o iubeşte pe Penelope Cruz pentru că este o persoană extrem de amuzantă. Cei doi au lucrat împreună în repetate rânduri, pentru “Blow” şi “Piraţii din Caraibe”.

“Să lucrez cu ea a fost ca o partidă de râs care durează foarte mult timp. Nu pot spune nimic rău despre ea. Chiar am încercat să o provoc şi să o enervez, dar nu a funcţionat. Nu obţineam decât alte hohote de râs!”.

Depp, care este tatăl a doi copii, a mai adăugat că e de părere că Penelope este o mamă absolut senzaţională: “E o mamă fenomenală. Am văzut asta din prima. E incredibilă! Este genul de prieten sincer şi devotat şi sunt privilegiat de faptul că o am în viaţa mea!”.

De cealaltă parte, Penelope Cruz îi e recunoascătoare lui Depp pentru faptul că a ajutat-o să îşi îmbunătăţească limba engleză: “Am venit pentru prima oară la Los Angeles şi nu ştiam să spun decât două lucruri: Ce mai faci? şi Vreau să lucrez cu Johnny Depp. Şi de fiecare dată când am lucrat cu el mi-am îmbunătăţit engleza!”.

Sursa: contactmusic.com


Comenteaza acest articol

Johnny Depp o iubeşte pe Penelope Cruz

by realitatea   1 min
0